06 lokakuuta 2014

Kurkistus Akvamariinin showroomin tarjontaan tulevalle talvikaudelle

Viime viikolla sain tilaisuuden kurkistaa talvikauden väreihin Akvamariinin showroomissa, jossa oli esillä mm. urheilu- ja ulkoiluvaatteita eri valmistajilta.

Paikalle menin Pinkit_korkokengät -blogin Maijun kanssa ja yhdessä ihmettelimme, mitä kaikkea showroomissa oli esillä. Tällä kertaa mm. Haltin, Merrellin, Haglöfsin urheilu- ja ulkoiluvaatteita sekä Nivean ja ZeroPointin tuotteita (muutamia mainitakseni).

Showroomin satoa
Nivea on panostanut tuotepakkauksiin ja mm. huulirasvat ovat ihan syötävän oloisia herkkuja. Lisäksi joulumyyntiin suunnattujen lahjapakkausten ulkoasu oli varsin raikas. Miehetkin oli huomioitu. 
Nivean huulirasvat, antiperspirantti ja lahjapakkaukset kuvakollaasissa
Urheilu- ja ulkoiluvaatteissa silmääni osuivat laskettelutakit valkoisilla pohjilla tehostettuina mustalla, harmaalla ja pinkillä värillä. Värit ovat ylipäänsä näkyviä niin päälle tulevissa kuin alle puettavissa vaatteissa. HellyHansenin välihousuissa leikitellään kivasti väreillä. Tykästyin itse.
Tulevan kauden värimaailmaa koottuna. Pinkit_korkokengät Maiju nappasi kuvaan asusteen lempivärissään :)
Talvikengät ja -jalkineet mitä näin, olivat hillitymmän värisiä, mutta talvikäyttöön ajatelluissa lenkkareissa kyllä värejä löytyi. Merrellin talvisaappaat miellyttivät kaikki silmääni ulkoasunsa puolesta ja musta, korkeavartinen jalkine vei sydämeni sporttisuudellaan ja linjakkuudellaan. 
Kenkää, laukkua ja reppua tarjolla olevissa väreissään. Pikkuinen, pinkki reppu Haglöfsiltä on ihastuttava!
Mukava ja mielenkiintoinen kurkistus tulevan talven tarjontaan urheilu- ja ulkoiluvaatteiden osalta. Materiaalit näissä vaatteissa ovat kyllä kaikki miellyttäviä ja käyttötarkoitukseen sopivaksi mietittyjä. Talven jalkineet ovat nekin materiaaleiltaan sellaisia, että eivät vaihtuvista säistä kyllä hätkähdä.
Ulkoilu ei siis ainakaan vaatteista ja jalkineista ole kiinni ensi talvenakaan! Ja värit ovat mukava piriste aina sekä katukuvassa ja laskettelurinteissä.

                                 
                                                Mari

1 kommentti: