10 lokakuuta 2014

Testissä Bepanthen Anti-Scar -arpigeeli

Pääsin testaamaan Hopottajat -suosittelumedian kampanjaan Bepanthen Anti-Scar -arpigeeliä, joka on tarkoitettu leikkausarpien ja erilaisten vammojen takia tulleiden arpien hoitoon. Geeli sopii kaikenlaisille leikkausarville eikä arven tarvitse olla kovin tuore.


Pääsin testaamaan! Bepanthen Anti-Scar -arpigeelit kädessä

Itselläni on hieman vajaan 5 kuukautta vanha tähystysoperaation tuoksinnassa tullut leikkausarpi ylävatsassa ja ajattelin, että testaan miten voide toimii siihen. Tällä hetkellä kyseinen arpi on punainen, kohollaan ja ajoittain kiristävä, joten minua ei haittaa yhtään mikäli se tämän voiteen käytön jälkeen on liki huomaamaton tai vaikka kadonnut. No, ei varmaan katoa kokonaan, mutta muuttunee parempaan suuntaan. 

Bepanthen Anti-Scar -arpigeeli on silikonipohjainen ja vesiliukoinen geeli, joka yhdessä tuotteeseen kuuluvan hierontapallon kanssa ehkäisee punoittavan ja kohollaan olevan arven muodostumista. Lisäksi pehmentää, silottaa ja häivyttää. Näin lupaillaan.
Tuote on saatavilla apteekeista kautta maan ja lisäksi osasta verkkoapteekkeja. Hinta asettuu noin 19 euron tietämille (voi vaihdella apteekkikohtaisesti).

Hierontapallo on tähän tuotteeseen hauska lisä. Hienoa on se, että pallo on kiinni geelipurkissa ja kulkee näin ollen mukana eikä katoa helposti.


Bepanthen Anti-Scar -tuote; pumppupullo, jonka toisessa päässä on hierontapallo
Toistaiseksi arpeni on edelleen saman värinen kuin testin alussakin; punainen ja kohollaankin yhä. Tosin olen testannut vasta viikon ajan. 
Iltaisin arpeni on alkanut kyllä kutiamaan, kun hierontapallolla rullailee ohjeen mukaisesti, mutta ei kiristä eikä ole kipeä. Geeli on miellyttävän tuntuista, helppo levittää eikä tahmaa, joten ei tarvitse odotella kuivahtamista.
Tuota hierontapalloa ei ole syytä käyttää, jos arpi on tuore (alle 1 kk). Siinä tapauksessa riittää pelkän geelin levittäminen.

Palaan aiheeseen, kun testijakso on päättynyt. Uskon itse, että tuote on toimiva. Aivan kuten toinenkin testaamani voide, Bepancare emulsiovoide venymäarpiin. Kyseinen voide on auttanut silottamaan venymäarpiani, kun olen aktiivisesti jaksanut käyttää. Odotan siis tältä arpigeelivoiteeltakin sitä, että nyt näkyvä arpeni ainakin siliää nykyisestään, jos ei katoa kokonaan. 

Lisätietoja Bepanthen Anti-Scar -arpigeelistä linkin takaa:
Bepanthen Anti-Scar -voide
Miten ihosi toimii - arvet


                                       Mari

5 kommenttia:

 1. Miten on toiminut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arpeni ei ole kadonnut, mutta vaalentunut ja tasoittunut selkeästi omin silmin katsottuna. Kutina ja kiristys eivät ole palanneet. Käyttöä on ollut edelleen. Pitää muistaakin kirjoittaa tästä (hyvä, kun tulit kysyneeksi!).

   Poista
 2. Miten kävi arven kanssa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arpi on ja pysyy, mutta se ei enää ole kiristellyt eikä kutissut. Ei enää myöskään punoita. Arpi on tasoittunut ja nykyisin pehmeä. Bepanthen Arpigeeli kuuluu edelleen vakiotuotteisiini.

   Poista