21 helmikuuta 2019

Lisäravinteita oman hyvinvointisi tueksi

Taas on aika juossut ja minäkin siinä ohessa. Työ, harrastukset ja tuleva muutto on vienyt niin kaiken ajan, että blogi on jäänyt harmittavasti hunningolle.Nyt ajattelin kertoa hieman käyttämistäni Solgarin, Nordiq Nutritionin ja Terranovan lisäravinteista, joista Solgarin tuotteita (Biotin, Astaxanthin, Skin&Nails&Hair Formula) voitin itselleni Facebookissa olleesta arvonnasta ja Nordiq Nutritionin ja Terranovan tuotteet sain testattavakseni messuilta ja NPG:n järjestämästä hyvinvointitilaisuudesta viime vuoden puolella.
Itselleni Solgarin ja Terranovan lisäravinteet ovat tuttuja nimeltä ja osin käytössä olleiden tuotteiden puolesta, mutta NORDIQ Nutritioniin tutustuin vasta viime vuonna. Kaikki kolme ovat lisäravinnesarjoja, joista osasta tuotteista pidän itse käyttökokemusten perusteella, ja joissa tuotteet ovat laadukkaita ja toimivia. NPG (Nordic Premium Finland) toimii Suomessa edustajana.Solgarin tuotteet tulevat USA:sta ja yritys on perustettu 1947. Tuotevalikoima on valtava, laadusta ei tingitä ja kehitytään koko ajan. Tieteelliset tutkimukset ovat arkipäivää ja niiden avulla tuotteista kehitetään aina parempia.

Terranovan on perustanut englantilainen ja yritys on perustettu 2008. Sarjan tuotteet ovat lisä- ja täyteaineettomia ja kasviperäisiä, 100% vegaanisia, joten sopivat useille. Tuotteisiin käytettävät kasvit, yrtit ja marjat ovat luomulaatuisia, eettisesti ja ekologisesti tuotettuja. Itse tykästyin tämän sarjan ulkoasuun ja sitä kautta tutustuin itse sarjaan. Olen käyttänyt muutamia Terranova-sarjan tuotteita tasaisin välein parantaakseni jaksamistani (Living Multinutrient Complex -monivitamiini, Life Drink -ravintojauhe ja Vibrant Synergy).

NORDIQ Nutrition on sarjana hyvin uusi. Sisältää luonnollisia ravintolisiä hektisen elämän tueksi ihan meille tavallisille ihmisille. Menneen, lämpimän kesän ehdottomaksi suosikkituotteekseni nousi NORDIQ Hydration -jauhe nestetasapainon ylläpitoon. Juoma pelasti minut monelta krampilta, joista kärsin niin kylmällä kuin lämpimällä silloin kuin keho on menettänyt enemmän nestettä kuin saanut tai muuten joutunut koetukselle. Imeytyi nopeasti, virkisti ja neutraalihkon makuisena pystyi juomaan hyvin. Talvikautena olen kokeillut NORDIQ Magnesiumia, joka toimii hyvin. Imeytyy hyvin ja vatsakin tykkää eikä mene sekaisin kuten joidenkin magnesiumvalmisteiden kanssa tahtoo käydä. Paraikaa testaan NORDIQ Nutrition Pre-Workout Protein -jauhetta, jotta jaksaisin ja palautuisin paremmin. Ravinnerikas jauhe, jonka maku pistää minut irvistämään, mutta joka on hyvä lisä päivään vaikka välipalan lisäksi. Ei huono tuote ollenkaan. Näiden lisäksi löytyi myös erinomainen tuote vatsan ruuanjälkeiseen turvotukseen; NORDIQ Nutrition Digestive Compex. Se sisältää yllättävän tuttujen kasvien kattauksen, kun lukee tuoteselostetta. Ja toimii myös suoliston hyvinvoinnin ylläpitäjänä.Mikään näistä yllä mainituista ravintolisistä (tai ravintolisät ylipäänsä) ei korvaa oikeata ruokaa tai terveellisiä elintapoja. Kukin näistä toimii hyvänä lisänä siihen tarkoitukseensa, joihin ne on kehitelty. Itse käytän ravintolisiä tukemaan ruokavaliotani ja arkeani kuuriluonteisesti ja pidän taukoja käytössä. On hienoa löytää sellaisia tuotteita, jotka ovat itsellä toimivia ja joissa on raaka-aineet mahdollisimman puhtaita, hiivattomia, laktoosittomia, soijattomia, gluteenittomia ja vehnättömiä. Tämän lisäksi tuotteet ovat myös riittoisia. Arvostan, että tuotteet on tehty mahdollisimman puhtaista raaka-aineista eikä niihin ole lisätty mitään ylimääräistä.
                                         Mari


ps. Video tästä aiheesta löytyy YouTubesta Kahvakuula kainalossa -kanavalta. Käy kurkkaamassa!
https://youtu.be/hmZT-La9Q-s 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti