21 lokakuuta 2020

Helsingin Kirjamessut verkossa -tapahtuma (sisältää lippuarvonnan)

Omakohtaisesti syksyn eniten odottamiani tapahtumia on kirjamessut ja nyt on se hetki, kun Helsingin kirjamessut 2020 ovat ihan ovella! Omien kiireiden takia aika on taas juossut siihen pisteeseen, että nämä messut alkavat jo ylihuomenna 22.10.2020. 

Tänä vuonna, joka on kaikin puolin ollut hämmentävien tapahtumien vuosi, messut ovat fyysisen Messukeskuksen kiertelyn sijasta verkossa (internetin ihmeellisessä maailmassa). Tämä tietysti luo hieman erilaiset puitteet, kun ei pääsekään kiertelemään ja hypistelemään erilaisia kirjoja ja katselemaan haastatteluja ja haastateltavia paikan päälle. 

Mutta onnistuu tuo verkossakin! Ohjelmaa on kattavasti kuten aikaisempinakin vuosina ja mikä parasta yhdellä lipulla on mahdollista katsoa ohjelmia ja nauttia messutarjouksista pidempään. Kokoaikalipulla pääset siis seuraamaan tapahtumaa 22.-25.10. ja tallenteita voit katsella aina 8.11. asti. Eli tänä vuonna voit katsoa vaikka koko ohjelmiston kotisohvalta käsin! Suorana lähetyksenä kuvataan kahden lavan ohjelmat ja etukäteen on kuvattu jo yhden lavan ohjelma ilman yleisöä. Tarjolla on kuitenkin yhteensä 200 ohjelmaa ja 400 esiintyjää; varsin kattavasti siis. 

Tapahtuma on sekä valtakunnallinen että kansainvälinen ja kansainvälisten kirjailijoiden määrä on suuri. Kirjamessujen teema on tänä vuonna tulevaisuus.

Kaupallisuus liittyy tähänkin tapahtumaan ja mukana on kustantajien ja kirjakauppojen tarjouksia, jotka on julkaistu tapahtuman verkkosivulla. Pääset tekemään ostoksia edullisesti 8.11. asti ja nyt olisikin yksi hyvä paikka hoitaa tulevan joulun joululahjaostokset messutarjouksia hyödyntäen.

Itselläni on menossa muissa asioissa aktiivinen vaihe ja aikaa pysähtyä ei tunnu juurikaan löytyvän, mutta Helsingin Kirjamessut verkossa -tapahtumaan osallistun. Pyrin katsomaan kaikki itseäni kiinnostavat ohjelmanumerot ja aikapulan kourissa onneni on ne tallenteet, joita voin katsella jälkikäteen. Lukeminen on hieno harrastus ja oiva keino nollata päätään kiireen keskellä, siksi pyrinkin kerran viikossa pyhittämään jonkun hetken lukemiselle. 

HarperCollins
TeosKustantamo

 





















Nyt työn alla ovat kaksi kirjaa: Emelie Schepp - Jaakko Kulta - HarperCrime ja Juha Hurme - Suomi - Teos Kustantamo



Arvonta 

Arvon neljä (4) kokoaikalippua Helsingin Kirjamessut verkossa -tapahtumaan tämän postauksen kommenttikenttään nimensä/nimimerkkinsä ja sähköpostiosoitteensa 21.10.2020 klo 23 mennessä jättäneiden kesken. 

Yksi lippu oikeuttaa seuraamaan tapahtumaa 22.-25.10.2020 ja 8.11.2020 asti. 

 


Hyviä linkkejä:  


Messulehti:  https://issuu.com/messukeskus/docs/kirja20verkossa_messulehti_issuu  

www.helsinginkirjamessut.fi/ohjelma  




3 kommenttia:

  1. Mukana! Nimi Vilma Pouru ja sähköpostiosoitteeni on wilmaeweliina@gmail.com

    VastaaPoista
  2. Hei, olen kiinnostunut arvonnasta. Terveisin Ari Rosenberg, arirosenbe@gmail.com.

    VastaaPoista
  3. Arvonta on suoritettu ja sekä Vilma että Ari saivat kumpikin kaksi kokoaikalippua Helsingin Kirjamessut verkossa -tapahtumaan. Onnittelut ja mukavia hetkiä Kirjamessujen parissa!

    VastaaPoista