13 huhtikuuta 2016

Voi kuinka ihanaa, aurinko paistaa!

Kuvia, kuvia, paljon kuvia!

Parin viime viikon aikana aurinko on hämmästyttänyt meitä paistamalla keväisen kirkkaalta taivaalta. Herättyäni olen katsonut ikkunasta ulos ja todennut, että voi kuinka ihanaa, aurinko paistaa! Siinä ei ole kauaa tarvinnut miettiä jäisikö sisälle vai lähteäkö ulos (nauraa). 
Kevät se sieltä keikkuen tulevi ja sen ihmettely ulkona on pitänyt minut poissa koneen ääreltä. Omatunto on kyllä pienesti kolkutellut blogikirjoitusten osalta, mutta koska aurinkoiset päivät ovat harvinaista herkkua, olen valinnut ulkoilun sisällä istumisen sijaan. Ihan hyvä valinta (nauraa).
Keväisin auringonvalo tekee selkeästi ihmeitä luonnon lisäksi meille ihmisille. Se nostaa hymyn huulille ja ammentaa meille positiivisuutta. Aurinkoinen sää myös houkuttaa ihmiset ulos ja siellä meistä useat lataavat itseensä energiaa. 

Me nautiskeltiin Maijun (http://www.pinkitkorkokengat.fi/) kanssa pari viikkoa sitten aurinkoisesta päivästä Helsingissä kierrellen ja kaarrellen. Maiju kysyi aamulla, että onko minulla ohjelmaa ja ilmoitin olevani vapaa salin jälkeen. Sovittiin treffit Hakaniemen kauppahallin kahvilaan, josta pääsee moneen suuntaan. 

Kuuden tunnin aikana kiersimme Tokoinrannasta Töölönlahden kautta Forumiin, jossa söimme ja joimme kahvitkin. Kuvia kertyi tietysti kävelyretken aikana.

Aurinkoa, vienosti jäätä, lokkeja ja ihmisiä sulassa sovussa nauttimassa
kevään aurinkoisesta päivästä

 


Aurinko houkuttaa istumaan ja siihen toki kelpasivat puiston penkit, laiturit ja
terassit

 


 


Sininen taivas on aivan ihastuttava näky!


 Taidetta alikulkusillan alla
Sovin kuvaan värieni puolesta
                                        


Sydämiä kadussa
                                       

 
Kampissa törmäsimme herttaisesti tuunattuun polkupyörään

Jos et keksi lahjaa jollekin, vieraile
tässä liikkeessä
Maiju mietti vappua... :-D

Smoothie ja panini cashewjuustolla         


Loistava päivä auringossa kävellen katsellen luonnon heräämistä ja valosta nauttien! Hyvin energisoivaa ja mielekästäkin. 
Sovittiin myös, että kesän aikana tehdään päiväretkiä muuallekin Helsingin kohteisiin, joissa ei niin usein tule käytyä. Niistä sitten myöhemmin.

                                    Mari

5 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia. Olen eka kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksikin. Ois niin kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin + osallistu arvontaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kävinhän toki vastavierailulla. Ensimmäistä kertaa, mutta en suinkaan viimeistä :-D

   Poista
 2. Kyllähän tuo päivä oli aurinkoinen ja paljon ehdittiin tekemäänkin yhden päivän aikana ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinko antaa kivasti energiaa ja aina se vaan yllättää mihin kaikkialle ehditäänkään silloin, kun matkaan lähdetään ;-)

   Poista
 3. Kyllähän tuo päivä oli aurinkoinen ja paljon ehdittiin tekemäänkin yhden päivän aikana ;)

  VastaaPoista