29 huhtikuuta 2016

23h -risteilyn antia - Tubetour ja vierailu komentosillalla

Olin pitkästä aikaa 23 tunnin risteilyllä Turusta Tukholmaan. Edellisestä kerrasta olikin jo varmaan 10 vuotta. Tosin olin nyt menossa Tallinnaan vielä siihen asti kunnes sain maihinnousukortin käteeni (tätä nauretaan yhä). 


Matkan määränpää selvisi...
Risteilylle minut houkutteli avecikseen Maiju Pinkit korkokengät -blogista ja ohjelmassa oli muun muassa Tubetour, Suomen kovimmat tubettajat ja niiden fanit unohtamatta Tädit tubettaa Maijua ja Tiiaa.


Merkittyjä naisia

Tadaa! Otettiin yhteiskuva
Laiva oli TallinkSiljan Baltic Princess ja heti sen lähtiessä Turun satamasta meillä oli ohjelmassa ruokailu. Happy Lobster tarjosi vatsan täyteen maittavaa ruokaa, ja sen jälkeen vyöryttiin vatsat täynnä katsastamaan Tubetour -ohjelman illan antia. Tourin tubettajista paikalla olivat Herbalisti, Lakko, Annika, Aleksanteri Hakaniemi, ZoneVD ja MariieVeronica ja monen monta pientä fania. Innokkuus on se sana, joka kuvasi tilaisuutta.


Tzin-tzin!

Koko pöydän mitalta


Sopiva pala maksaaLohi on aina hyvää!


Tunnetut tubettajat
Ennen nukkumaan menoa päätettiin Maijun kanssa kokeilla turvenaamiota. Itse kokeilin ensimmäistä kertaa ja hurjaltahan se kasvoilla näytti. Pysyttiin kyllä ihan hytissämme eikä juoksenneltu käytävällä (nauraa). Naamiota ei kannata päästää kuivumaan, sillä kiinnittyy silloin hurjan tiukasti, mutta poistamisen jäljiltä iho oli samettisen sileä ja raikas vielä aamullakin.


Turpeeseen naamioidut
Sunnuntaipäivän ohjelmaan kuului omalta osaltani lähinnä rento oleilu hyvän ruuan ja mukavien ihmisten seurassa. Aamiainen nautittiin aikaisin, lounaalla syötiin vatsa taas täyteen, välillä shoppailtiin, seurattiin Tubetourin ohjelmaa ja vbloggaajia. Lisäksi iltapäivällä päästiin myös vierailemaan komentosillalla.
Aivan huikea kokemus oli päästä näkemään tuo paikka! Sää sattui olemaan niin sumuinen, että näkyvyys oli aivan olematon. Maisemia ei nähnyt sumun takia mistään, ei edes sieltä komentosillalta (nauraa). Hienosti kapteeni meille kaiken esitteli ja meidän piti vain pitää sormemme erossa vivuista ja napeista, joita oli kyllä joka puolella. Jätettiin se laivan ohjaaminen niille, jotka sen osaavat. Laiva lipui merellä aavemaisen hiljaa, sumutorvi soi tasaisesti ja reitillä pysyttiin!


Komentosillan näkymiä kapteenin esittelemänä.
Sumuista oli tällä kertaa ulkona vaan ei sisällä.
Ihanan rauhallinen paikka ja rennot ihmiset töissänsä!
Hauska ja rento risteily oli tämä eikä väsymyksestä tietoakaan, kun kotiin pääsin. 23h -risteilyn antina oli siis hienoja kokemuksia; Tubetour, Baltic Princess -laiva ja vierailu komentosillalla ensimmäistä kertaa elämässäni, hyvää ruokaa ja seuraa.
Vessaselfie
  
                                           Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti