31 maaliskuuta 2016

Kissallesi DeLuxe Primacat - fiksu vaihto

Ammennan hyvää mieltä liikunnan lisäksi myös eläimistä ja aiemmin olenkin viitannut kirjoittavani tänne oman pienen eläintarhani asukeista ja niiden elämästä. Sillä ruualla mitä syömme on merkitystä. Olen sen huomannut elämäntaparemonttini aikana ja olen tyytyväinen, että syön nykyisin hyvin ja suhteellisen terveellisesti jättäen vähemmälle tai pois lisäaineet ja lisätyn sokerin. Voin edelleen hyvin eikä paluuta vanhaan ole.
Sama pätee myös lemmikkieläimiin, joita minullakin on aina ollut vaihteleva määrä ja on tälläkin hetkellä; nyt kolmen kissan ja yhden maakilpikonnan verran. Vastuullani on se, että lemmikkini voivat hyvin ja saavat oikeanlaista ruokaa riittävästi. 

Pääsin mukaan DeLuxe Primacatin Fiksuvaihto -testiryhmään ja sain ison lähetyksen ruokaa kissoille maaliskuun alussa. Testijakson aikana oli tarkoitus pikkuhiljaa vaihtaa kohti lihaisampaa ruokaa ja seurata miten mirrit vaihdon kokevat. Kolmesta kissastani yksi on herkkävatsainen, yksi ei innostu yhtään raksuista ja yksi syö muuten vain hirmuisen vähän, joten tällainen testimahdollisuus sattui oikein sopivasti. 


DeLuxe Primacat -esiteTestiin tulleet tuotteetLaatikko kiinnostaa Asterixia
Laatikon sisältö tutkitaan tarkkaan;
Sylvi ja AsterixHerkkävatsainen Asterix saa ummetusta ja kutinaa hännän ympärille, jos ruokavalio koostuu pelkästään halvemmista, marketeista saatavista ruuista, jotka useimmiten muuten sisältävät viljaa. Kissathan ovat lihansyöjiä, joten miksi syöttää vehnää tai muita viljoja. Jone tuhahtaa, kun tarjoaa raksuja sen sijaan, että antaa sen syödä kaikkien kolmen märkäruuat. Sylvi ei oikein ehdi omasta mielestään pysähtyä ruuan ääreen ja kun kuppinsa kohdalla ehtii jarruttaa on useimmiten kollit jo popsineet eväät (nauraa). Meillä on kyllä välillä yhteisetkin eväät, kun valmistan kanaa, kalaa tai naudan jauhelihaa, mutta nekään eivät kelpaa aina. Pidän ruokavalion kuitenkin monipuolisena ja urautuminen tiettyyn tuotteeseen ja merkkiin ei ole tavoitteena.
Annosateriat, -pussit ja raksut

Nyt olin vähän skeptinen, että miten mahtaa näiden ruokien kanssa käydä, mutta kas, huoleni oli täysin turha. Märkäruuat menivät kaikkien kolmen napaan vauhdilla (hyvä kun sai avattua pussia/purkkia kunnolla) ja kaikki kolme mirriä olivat kuin tatti ruokakippojensa edessä valmiina nappaamaan oman osansa eväistä. Äänestä päätellen palvelija oli aivan järkyttävän hidas liikkeissään ruokia annostellessaan (nauraa).
Me löydettiin nyt myös kaikille maistuvat kuivaraksutkin tämän testin aikana. Olen oikein positiivisesti yllättynyt, kun aikaisemmin 'raksuronkeli' Jone syöksyy nyt raksujen kimppuun mielellään ja pistelee menemään tohinalla, vaikka puolet ylähampaista puuttuukin. 
Testijakson aikana ruuan oksentelut ovat kolleilla loppuneet täysin, ruoka maittaa kaikille kolmelle mirrille samanaikaisesti ja Asterixin kutinat hännän ympäriltä ovat rauhoittuneet. Purkeissa ja pusseissa annoskoko voisi olla isompi. Sitä jäin kaipaamaan, kun on useampi kuin yksi kissa, mutta toisaalta näinkin pärjättiin. 
Herkuista sen verran (ne eivät sisältyneet testipakettiin, mutta olen ostanut niitä aiemmin kokeillakseni), että niistä ei meillä innostuttu. Siis ei innostuttu syömään, mutta leikkimään kylläkin. Jotta sitten niitä kuivattuja kaloja löytyi tovin milloin mistäkin pitkin asuntoa (nauraa). Ainoa mikä on mieluisa juttu kaikkien kolmen mielestä, on Happy Herbs. Se aktivoi kollitkin lelujen pariin ja muutoinkin leikkisä Sylvi saa seuraa.


Sylvi ojentaa Asterixia

Harvinainen kuva Sylvistä, ei juuri paikoillaan ole

Kollit sulassa sovussa; Jone ja Asterix
Lämpimästi voin suositella DeLuxe Primacat märkaruokia ja kuivamuonia muidenkin kissoille. Se on tosiasia, että jokainen kissa on yksilöllinen eikä se mikä uppoaa meillä kaikille mirreille, välttämättä ole ollenkaan maittavaa toisaalla. Kokeilemalla se kuitenkin selviää. Meille tämä oli oikeasti hämmästyttävän kivuton, helppo ja fiksu vaihto (#fiksuvaihto). Ja minä olen tyytyväinen, että me kaikki voidaan hyvin. Hyvä ruoka, parempi mieli (nauraa). Nämä tuotteet löydät ainakin hyvin varustelluista K- ryhmän ruokakaupoista. Kenties piakkoin muidenkin ketjujen valikoimista.Asterix poseeraa


                                    Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti