21 heinäkuuta 2016

Betavivo® kaurasydämet ja kuitujauhe

Olen saanut tilaisuuden kokeilla Betavivo® kuitujauhetta ja kaurasydämiä. Kuitua on siis ollut runsaasti tarjolla aamiaisella useina aamuina (nauraa), mutta sopivat myös välipalan ja iltapalan kylkiäisiksi.


Kaurasydämet on kyllä kauniita smoothien päällä
Kaurasydämet ovat nimensä mukaisesti sydämen muotoisia ja suussa mukavasti raksuvia kauratyynyjä. Kovin nättejä, koristeellisia ja syötäviä. Maku yksistään ei kyllä hurmaa, sillä se on hyvin mieto, mutta marjasmoothien kanssa menee erinomaisesti. Ja kun yksi pussi on koko päivän annos sen voi hyvin jakaa pussin vaikka puoliksi ja syödä aamiaisella puolet ja välipalan tai iltapalan kohdalla loput.
Kuitujauhe on nimensä mukaisesti jauhetta, joka voidaan sekoittaa joko nesteeseen tai vaikka jogurtin sekaan. Veteen sekoitettuna ei maistu oikein miltään, joten maku ei pääse potkimaan. On siis helppo juoda tai syödä jonkun seassa.


Betavivo® kaurasydämet 345 gramman pakkaus, sisällä annospussit
Molemmat tuotteet sisältävät kauran beetaglukaania ja molempien tuotteiden kerrotaan olevan hyvää sydämelle. Tuotteiden käyttö vaikuttaa suotuisasti terveyteen alentamalla kolesterolia ja hillitsemällä verensokerin nousua (tosin kaurasydämet on makeutettu fruktoosilla, joka on minusta pieni miinus ja hieman kaksipiippuinen juttu...). Ja molemmat tuotteet sisältävät kuitua, jota sitäkin ihminen tarvitsee. Beetaglukaanipitoisuus on näissä Betavivo® tuotteissa suurempi kuin tavallisessa kaurassa ja päivittäinen annos sisältää tarvittavan määrän käytit sitten kumpaa tahansa tuotetta. 
Yksin Betavivo® ei poista sitä mahdollisuutta, että voi sairastua sydän- ja verisuonisairauksiin, mutta yhdessä monen pienen terveellisen elämäntapamuutoksen kanssa riski sairastua pienenee. 
Betavivo® on saanut Sydänmerkin ja senhän saa vain sellaiselle tuotteelle, jonka katsotaan olevan terveyden kannalta parempi vaihtoehto.Betavivo® kaurasydämet, annospakkaus 28 grammaa


Kaurasydämien ainesosat ovat 60% kauralese, josta 22% beetaglukaania, maissijauho ja fruktoosi. Kuitujauheen ainesosa on 100% kauralese. Ja tuotteet sisältävät gluteenia, jotta se on hyvä huomioida.
Ei hullumpia tuotteita näin kokeilun perusteella. Itse kallistun näistä kahdesta kuitujauheen kannalle, sillä se on näistä kahdesta ainesosiltaan yksinkertaisin tuote ja itselleni vaivattomin, kun voin sekoittaa jauheen melkein minkä kanssa vain. Helppo vaihtoehto varmistaa päivittäinen kuituannos, jos se ei kerry päivän aterioista. 
Betavivo® kuitujauhepakkaus, 280 grammaa

Kuidun saantiin kannattaa kiinnittää huomiota; muutoinkin kuin silloin, kun vatsa ei toimi normaalisti. Ja kuituahan saa yllättävän monesta lähteestä, mutta mikäli muun muassa marjat, hedelmät, kasvikset, herneet, leseet, pähkinät ja ruisleipä eivät innosta niin sitten kannattaa kokeilla Betavivo® kaurasydämiä tai kuitujauhetta. 
Tuotteita on saatavilla apteekeissa, luontaistuotekaupoissa. Löysin tuotteet myös yhden luontais- ja terveystuotteita myyvän verkkokaupan valikoimista (Hyvinvoinnin tavaratalo/Betavivo). 


                                               Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti