13 marraskuuta 2016

Muhkealla tyynyllä mäkeä laskemaan - Wuuuf

Messuilta löytyy liki aina jotakin kivaa itselle tai lahjaksi, kun vain pitää silmänsä auki. Taannoin Ski-, Board-, Game- ja DigiExpo -messuilla osuin osastolle, josta löysin peffamäkeen itselleni laskualustan ja tuote on muutoinkin monikäyttöinen. Kyse on tuotteesta, joka on liukuri ja nimeltään Wuuuf.

Wuuuf -liukuriKevyt liukuri, joka on helppo kuljettaa mukana. Tarvittaessa värikäs ja erottuva, vinyylipäällysteinen, erinomaisesti liukuva, pehmeä alusta, koska pehmustettu eristemateriaalilla, joka muokkaantuu meidän jokaisen oman peffan mukaisesti suojaten ja eristäen kylmältä. Tai jos tarvitsee vaikka polvien alle pehmusteen niin tämä käy siihenkin. Mäkeen, veneeseen, laiturille, autotalliin, nuotiolle, pilkille, minne vain missä kaipaat pehmeää ja kylmältä eristävää alustaa. Meille kaikille sopiva tuote. Värejä ja kuoseja on monia ja jos sopivaa ei löydy, sellainen varmaan onnistuu räätälöidä. Hyvä lahjaidea koko perheelle tai vaikkapa yrityslahjana (hauskaa markkinointia).
Löydät kotimaiset Wuuuf -liukurit verkkokaupasta ja yritys, joka näitä valmistaa on Oy Pertinax Ab.

Monenlaiset kuosit tarjolla
Olin niin innoissani kohtaamastani tuotteesta, että olihan se piakkoin messujen jäljiltä mäkeen mentävä testaamaan (nauraa). Onneksi ehti sataa lunta sen verran, että pääsin laskemaan lumella ruohon sijasta. 
Ja kyllä, liukuri on todella liukasta materiaalia. Kannattaa varmistaa, että tyyny ei karkaa altasi mäkeen heti alkuunsa. Itse laskiessa tyyny pysyy hyvin peffan alla, kun muokkautuu nopeasti istuttavaksi ja reunoissa on kahvat, joista pitää kiinni.  
Kyl maar on nyt mäenlasku mukavaa ja erityisen miellyttävää, kun ei sattunut vinoon luutuneeseen häntäluuhuni töyssyissä tippaakaan. Tämä muhkea ja hyvin liukuva tyyny on just oikea väline mäenlaskuun tällaiselle häntäluuongelmaiselle. Loistava juttu! Alla video, kun meikäläinen on mäkeä laskemassa reippaan 20 vuoden jälkeen:

                                  


Huippuhauskaa hommaa ja liikuntaakin kaupan päälle, sillä mäkihän on itse kavuttava ylös. Aina uudestaan ja uudestaan. Tuli siinä mieleen, että se pulkkamäen ylös kapuaminen oli nuorempana jotenkin sujuvampaa (nauraa)...

                                         Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti