05 marraskuuta 2016

Tunnelmia Ski-, Board-, Game- ja DigiExpoista

Tunnelma Ski-, Board-, Game- ja DigiExpossa Messukeskuksessa oli perjantaina sähköisen odottava. Väkeä oli paikalla ja missä ikinä pelata pystyi, sieltä löytyi joku pelaamassa. Pientä ja isoa väkeä kulki käytävillä milloin lumilauta ja milloin sukset kainalossa.

Bloggaripassi mukana

Vielä ei melutaso ollut kovin korkea tai häiritsevä ylipäätään


                                
 

Kotimaiset talvimatkakohteet oli hyvin esillä

Itse tutkailin tarjontaa enimmäkseen päällisin puolin, mutta silmät avoinna. Sitä suosittelen teillekin, jotka lauantaina tai sunnuntaina paikalle menette. Kokeilkaa Merrellin pisteessä (Skandinavian Outdoorin osaston yhteydessä) nastakengälle nastatonta vaihtoehtoa talvijalkineeksi ja ihastukaa. Messuilta voi löytää talven liikkumiseen sopivan vaatetuksen päästä varpaisiin, sillä tarjontaa on. Garminin tarjonta ilahdutti itseäni. Noh, olen tyytyväinen rannesykemittarikellon käyttäjä, mutta tiedä sitten innostunko myös heidän tarjoomassaan olevasta actionkamerasta. Ainakin olivat kivan värisiä (nauraa). Ja kunhan lunta nyt ensinnä sataa reippaammin niin pääsen se minäkin mäkeen. Löysin nimittäin huipun pulkkamäkeen sopivan tyynyn; Wuuuf! Pääsee tällainen häntäluunsa aikoinaan murtanut pehmeämmin laskemaan pulkkamäkeä, kun eihän se pulkalla tai liukurilla ole tullut kysymykseenkään sitten parantumisen. Istuminenkin välillä sattuu. Wuuuf tarjosi hienot kuosit laskettelutyynyissään ja väline on kevyt kuljettaa mukana. Toimii muuten muuallakin kuin pulkkamäessä, kuten veneessä tai nuotiolla tai paikassa, jossa polvet tai peffa tarvitsee lämpöisen ja pehmeän alustan. Sopii koko perheelle.


Just hyvä tyyny pulkkamäkeen koko perheelle, Wuuuf!

Garmin -mallistoa

Garmin Virb


Vain aikuisille

Tällä messukattauksella on taas tekemistä ja näkemistä kaiken ikäisille. On välinettä, vaatetta, viihdettä, aktiviteetteja paikan päällä ja myöhemmin sekä elektroniikkaa. Ja tunnelma pysyi koko ajan sähköisenä. Sen verran oli kiireinen aikataulu, että jouduin jättämään ohjelmastani pois Lätkä&Säbä -Expon ja Mikael Gabrielin keikan... 
                                    Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti