24 joulukuuta 2016

Suklaa voi viedä sydämesi, yhä näin - Hyvää ja rauhallista joulua!

Tästähän alkaa tulla perinne, kun viime vuonna kirjoitin, että en muista olisinko ikinä joulukuussa taapertanut katuja tennareissa, mutta kerta se on ensimmäinenkin. On aika hassua, outoa ja osaltaan huolestuttavaakin, että on joulukuun 24. päivä, lunta ei ole maassa ja ruoho vihertää. Itse harmittelen pienesti, kun ei näytä tulevan valkeaa joulua etelään. Paitsi, että jos noin oli viime jouluna niin näyttää se olevan tänä jouluna sama tilanne. Ei ole lunta maassa täällä etelässä ja vettä sataa.Mutta ei anneta asian viedä mieltä matalaksi vaan laskeudutaan joulun viettoon ja nautitaan pyhistä. Itse ainakin syön, lepään ja nautin liikkeestä sekä kävelylenkeillä että kuntosalilla. En syö itseäni halki vaan nautiskelen jouluruuista kohtuudella. Aloitin jo suklaalla. Sillä perinteisen taivaallisella Pana Chocolate -suklaalla ja voi taivas, että on aina vaan hyvää! 


Rakkautta ensi puremalla ja yhä kestää!
I Love Me -messuilla 2015 kohtasin osaston, jossa maistateltiin suklaata. Oli viittä vaille, etten kaahannut osaston ohitse, mutta koska tuoksui hyvältä, pysähdyin ihmettelemään tuoksun aiheuttajaa. Onnekseni. Maistatuksesta nappasin palasen suklaata ja menetin samantien sydämeni. Osasto oli Pana chocolate ja maahantuojayritys merkin takana Organic Healt Oy. Niin, en ollut ikinä kuullutkaan kummastakaan, mutta täytyy sanoa, että oli kyllä loistava ensikohtaaminen! (nauraa). 
Tällä tiellä ollaan yhä. Tämä suklaa on vienyt sydämeni ja vieraillessani tämän vuoden I Love Me -messuilla kyseisellä osastolla katselin tyytyväisenä, kun suklaa maistui muillekin (nauraa). 

Organic Healt Oy on luomuruokatukku ja -maahantuoja, jonka valikoimista löytyy satoja luomu- ja lähiruokatuotteita. Muun muassa tätä sydämeni vienyttä suklaata (Pana chocolate). Suklaa on australialaista raakasuklaata, käsinvalmistettua, ei sisällä soijaa, ei gluteenia, ei lisäaineita, ei lisättyä sokeria ja on lisäksi myös gluteenitonta. Makuja on 10 erilaista, joista omasta mielestäni parhaimmat ovat raakakaakao ja appelsiini, joskin muutkin maut maistuvat. 


Pienehkö, mutta ravinteikas ja täyttä tavaraa

Pana chocolate makuja asiateksteineen
Suklaan viestit

Tätä suklaata kannattaa ehdottomasti maistaa, kun kohdalle osuu. Näitä löytyy hyvinvarustelluista herkkukaupoista tai herkkuja myyvistä liikkeistä Luomuruokatukun lisäksi. Jos ei ole valikoimissa niin kauppias kannattaa usuttaa tilaamaan. Ei ole mielestäni edes enää hintava, koska on täysin hintansa (n. 3,90-5,0 euroa/pieni levy) väärti ja makuaisteja hivelevä nautinto! Raakasuklaata parhaimmillaan ja päihittää kyllä monet kilpailijansa.Pieneltä näyttävä levy on täysin riittävä tyydyttämään makean nälkä. Täyttä tavaraahan nämä ovat. Omnom, että on hyvää, ravinteikasta ja kermaisen pehmeää! Tehty varmaan rakkaudella tai ainakin hymyssä suin lisäämään hyvinvointiani...

Niin se suklaa voi vaan viedä sydämesi. Ihan noin vain yllättäen, kuten mulle kävi (nauraa). Otin tämän suklaan nautiskelun yhdeksi jouluuni kuuluvista perinteistä, joita ei montaa ole. 
Näissä tunnelmissa on hyvä laskeutua joulun viettoon. 

Toivotan teille kaikille lukijoille hyvää ja rauhallista joulua!

God Jul! Merry Christmas! Feliz Navidad! Buon Natale! Joyeux Noel! Frohe Weihnachten! Häid jõule! Prettig Kerstfeest! с Рождество́м Христо́вым! Meri Kurisumasu (メリークリスマス)! Feliz Natal!
                                              Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti