20 tammikuuta 2017

Matka 2017 -messuilla matkakuumetta taltuttamassa

On matkamessujen aika eli se aika vuodesta, jolloin yrittää pää kylmänä katselmoida messuilla eri maiden ja matkakohteiden tarjontaa (nauraa).
Perjantaina 20.1. starttaa Matka 2017 -messut kaikille, mutta sain bloggaripassin ansiosta mahdollisuuden tutkailla messujen tarjontaa päivää ennen ammattilaisten joukossa.

Tunnelmaa on hauskasti luotu jo ovella eteläisen sisäänkäynnin puolella. On kuin astuisit viidakkoon (ja niinhän sitä tavallaan astuukin) ja lipputarkastuksen jälkeen näet tutun matkanjärjestäjän lyhenteen melko isona (nauraa).
Kiertelin ja kaartelin alueella, kuvasin ja katsastin pisteiden tarjontaa. Osa näytteilleasettajista oli hienosti panostanut esittelypisteisiin niin, että ne toivat maalle tai kaupungille olennaisia asioita kivasti esille. Aina se suuri esittelypisteen koko ei ole se millä erottuu positiivisesti. 

Alla kuvia paikan päältä.

Sri Lanka, Islanti, MegaPaula, Tui, Bilbao ja näkymä Messukeskuksesta

Liettuan piste

Ilomantsi
Icelandairin lentoreitit, Thaimaan pisteestä löytyi kauneutta,
Tallink Megastar oli näyttävästi esillä,
Inkuto ja Ghana, italialaista kahvia ja Turkki


Latvian pisteessä oli hauska kattokoristelu,
Turkki on messuilla näyttävästi esillä,
Ilomantsin pisteessä huokui itä hyvällä tavalla,
Sastamalan piste oli varsin värikäs ja pirteä
ja syntymäkuntanikin oli messuilla mukana
Messut ovat kaikille avoinna perjantaista alkaen sunnuntaihin klo 18 asti (20.-22.1.17) ja paikan päällä pääsee kivasti matkakuumetta taltuttamaan. Tai nostattamaan kuten minulle aina käy. Itse haluaisin taas sinne ja tänne ja tietysti heti (nauraa).
Lisätietoja saat Messukeskuksen sivulta Matka 2017. Sieltä löydät myös messutarjouksia ja osallistua #Tempaudu -kisaan (Tempaudu.fi).

                                 
                                       Mari

2 kommenttia: