26 elokuuta 2013

Naisten kuntoilukirja anatomia ja muitakin kirjavinkkejä

 Aiemmin on jo tullut varmana selväksi, että tykkään lukea kuntoilusta kertovia lehtiä ja kirjoja. Mä suosittelen yleensä vain sellaisia kirjoja, joista itse tykkään. Readme-kustantajalta ilmestyi aiemmin kaksi kirjaa, joista tykkäsin eli Kuntosaliharjoittelijan anatomia ja venyttelyn anatomia. Nyt on ilmestynyt näille kirjoille samaa kaavaa noudattava Naisten kuntoilukirja anatomia

Syy miksi näistä kirjoista tykkään on se, että niissä näytetään liike ja samalla sivulla näytetään toinen kuva, jossa näkee, että mihin lihaksiin mikäkin liike vaikuttaa.

Linkitän kaikki kirjat Adlibriksen sivuille, koska se on edullisin ostopaikka  yleensäkin näille kirjoille (tämä ei ole maksettu mainos).Tässä muutamat mallisivut, että näette miten kirja esittelee liikkeet.  

Tässä kuvaa aiemmin ilmestyneistä eli Kuntosaliharjoittelun anatomia.

Kaikki kolme kirjaa siis noudattavat samaa periaatetta ensiksi näytetään liike ja sitten näytetään mihin se vaikuttaa.

Mulla on ollut kirjat työpaikalla näytillä, aika monta on näistä vaikuttunut kun ovat kirjat livenä nähneet. Se kertoo sen, että turhaan en näitä kehu.

Ihan huippukirjoja.

Maiju


2 kommenttia:

  1. Naiste kuntoilukirja on ihan huippu! Lainasin sen kirjastosta ja nyt ostan sen omaksi, koska tarvetta sille on niin paljon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että muutkin tykkäävät. Mä tykkään tämän sarjan kirjoista kovasti.

      Poista