03 huhtikuuta 2017

Uutta ilmettä kotiin - kurkkaus Cellbes verkkokauppaan (sisältää arvonnan - Kevätmessuille lippu)

Aika se vaan juoksee vuosi vuodelta vauhdikkaammin ja minäkin se huomasin, että kevättä pukkaa! Itselleni lupasin taannoin, että hidastan tahtia ja pyrin nauttimaan ohjelmoimattomasta ajasta enemmän vaan eipä tässä ole niin käynyt. Menoloa menolon perään, yritteliästä flunssan poikasta tasaisin välein ja muutto päälle. Siinä se aika sitten onkin mennyt ja energiaa kirjoittamiselle ei ole jäänyt. Ärsyttää itseäni valtavasti moinen 'saamattomuus' (nauraa).

Menin siis muuttamaan. 15 vuotta samassa asunnossa ja sitten yhtäkkiä toisaalle. Hirveä härdelli, järkyttävä määrä tavaraa vanhassa asunnossa, tiukka aikataulu, onneksi loistava muuttoapusakki ja sitten sitä oltiinkin jo uudessa asunnossa. 7 päivää se vei alkaen siitä, kun kävin katsomassa asuntoa siihen, kun luovutin vanhan asunnon avaimet. Tehokasta ja erittäin kuluttavaa, mutta palkitsevaa. Tosin vielä on järkyttävä tavaravuori odottamassa lajittelua kierrätykseen, paikoilleen tahi roskiin.

Tähän muuttohärdelliin tuli aivan loistavasti yhteistyötarjous Cellbesiltä affliate yhteistyökumppanin välityksellä. Olen otettu tästä mahdollisuudesta ja häpeissäni siitä, että kiireeni ovat pitkittäneet vastineen tuottamista. Asiaa en unohtanut, mutta aikaa kului enemmän kuin olin itsekään ajatellut. 
Mutta parempi myöhään kuin milloinkaan.

Koska Cellbes verkkokauppa ei ole minulle ennestään tuttu päätin ensimmäiseksi katsoa Cellbesin nettisivuilla verkkokaupan yleisilmettä, maksuvaihtoehtoja ja palautusoikeuden. 
Tämän jälkeen katselin tarjontaa ja tein tuotevalinnat. Tilasin kotiini olohuoneeseen verhot, kylpyhuoneeseen suihkuverhon ja itselleni tunikan; kaikki tulivat tarpeeseen. Mieleisiä tuotteita oli (ja on yhä) verkkokaupassa muitakin, mutta näistä aloitin.

Tilaaminen oli helppoa, kuten useimmiten verkkokaupoissa nykyään. Ensin oli luotava asiakastili, koska en ollut asiakkaana ennestään. Sitten tilaamaan, valitsemaan tuotteet ostoskoriin ja maksamaan kassalle. Plussaa siitä, että voi valita maksuvaihtoehtona myös Paypal -maksun.

Tilauksesta tuli vastaanottovahvistus, tilausvahvistus ja toimitusvahvistus peräkkäisinä päivinä ja itse lähetys saapui postiin noudettavaksi viiden arkipäivän päästä. Tein tilaukseni sunnuntaina ja torstaina lähetys oli noudettavissa. Hyvin sutjakka prosessi.

Tuotteet olivat sitä mitä verkkosivuilla oli luvattu ja vastasivat kuviaan. Tässä on aina omanlaisensa jännitysmomentti, kun ammattikuvaajat saavat tuotteet näyttämään hienoilta ja todellisuus voi sitten olla aivan toisenlainen esimerkiksi värimaailmaltaan. Onneksi palautusoikeus on olemassa (14 päivää), mutta tämän tilauksen kohdalla siihen ei tarvinnut turvautua.

Verhot istuvat olohuoneen ikkunaan juuri niin kuin olin mielikuvissani ajatellut. Yksinkertainen on vaan kaunista! Pieneksi ja hetkelliseksi ongelmaksi muodostuivat verhonipsut, jotka eivät olleet niitä tavallisia joka-paikasta-löytyvää -mallia ja verhokiskojen sijainti korkealla katon rajassa. Siinä minä hetken ihmettelin, että mistä niitä verhonipsuja hakemaan ja mistä minä itse saisin mittaa lisää sen puuttuvan 30cm. Mittani ei vaan riittänyt, vaikka keittiöjakkaralla kuinka kurkottelin kohti katonrajaa (nauraa). Näistäkin sitten selvittiin, kun kaapin perältä löytyi edellisen asukkaan jäljiltä riittävä määrä oikeanlaisia verhonipsuja ja kutsumalla kylään itseäni pidemmän ihmisen hoitamaan sen verhojen ripustuksen.

Apulainen asemissa ja verhot paikoillaan

Just passelit verhot mulle!

Suihkuverhon sain paikoilleen huomattavasti helpommin ja käyttöön samantien. Materiaali on just hyvä eikä suihkuverho takerru ihoon kiinni tai seuraa liikkeitäsi kastuessasi. Se on käyttötarkoituksessaan juuri passeli tuoden myös mukavan pirteätä ilmettä muuten valjun väriseen kylpyhuoneeseeni (en keksi mikä värimaailma on valittu aikanaan, mutta valju se on silmiini). Niin, ja onhan siitä iloa myös eläintarhani asukeille, sillä sen takana on hyvä olla piilossa (nauraa).

Suihkuverho paikoillaan ja kilpuri kaahaa tutkimaan...
Jostain kumman syystä kuvassa väri taittuu siniseen,
mutta oikeasti värit ovat musta ja harmaa
Suihkuverhon kuvioita ja oikeat väritkin
Kukaanhan ei näe...

Mitä tulee tunikaan niin siitä ei ole nyt kuvaa käyttäjänsä päällä eikä juuri kokemuksiakaan kertoa. Sen verran kuitenkin olen testannut, että päälle mahtuu ja on myös miellyttävä päällä (hymyilee).Tunika ja malli -kuva lainattu Cellbesin nettisivulta

Kokonaisuudessaan siis positiivinen tilaus- ja tuotekokemus ja hintatasoltaankin edullinen. Sain uutta ilmettä kotiin ja kurkata millainen Cellbes verkkokauppa on. Koska ensimmäinen kokemus on positiivinen tulen varmasti tilaa jatkossakin Cellbesiltä tuotteita. Kenties kevätilmettä kotiin tai itselleni kesää varten vaatteita. Jää nähtäväksi
.

                                  Mari

ps. Kevätmessut ovat ovella! Arvon Kahvakuula kainalossa -blogin juttuja kommentoineiden kesken 2 lippua Kevätmessuille (1 lippu oikeuttaa yhden hengen sisäänpääsyyn messuille yhtenä päivänä 6.-9.4.2017). Kommentointiaikaa on keskiviikkoon 5.4. klo 18 asti, jonka jälkeen arvonta suoritetaan ja voittajat kontaktoidaan. Messuliput toimitetaan voittajille sähköpostitse, joten kerrothan kommentointisi yhteydessä sähköpostiosoitteesi. 

1 kommentti:

  1. Nyt ei olekaan yhtään osallistujaa arvontaan, joten pääsyliput Kevätmessuille jäävät ilman uutta omistajaa. Harmin paikka.

    VastaaPoista