22 maaliskuuta 2018

Ennaltaehkäise ja hoida - älä kärsi suotta limakalvojen kuivuudesta tai vatsan turvotuksesta

Kaikilla meillä esiintyy ajoittain vatsan turvotusta tai kitkaa, kirvelyä, kutinaa, kireyttä ja kuivuutta, kun sekä ylä- ja alapään limakalvot kuivahtavat. Omalla kohdallani olen löytänyt toimivat tuotteet lievittämään mainittuja oireita ja hoitamaan niitä läpi vuoden. Tuotteet löytyvät Sabora Pharma Oy:n tuotevalikoimasta.

I Say -tuoteperheen tuotteista kuvassa Vaginal Dryness ja Vaginal Infection,
joista jälkimmäinen on testaamatta. Pakkaukset tarkasti kissani Sylvi :-D
Nezantol on nenäsuihke, joka hoitaa ja kosteuttaa nenän limakalvoja. Sen kolmivaikutteinen toimintamekanismi perustuu luonnollisiin ainesosiin. Suihkeen sisältämä puhdistettu vesi ja merisuola puhdistavat ja kosteuttavat nenää ja kasviglyseriini voitelee limakalvoa. Yerba Santa -kasvista peräisin oleva polysakkaridi- ja glykoproteiiniseos taas ylläpitää suihkeen hoitavaa vaikutusta sekä ehkäisee sen valumista pois nenästä.
Kuivan ilman ja katupölyn lisäksi nenän limakalvoja saattavat kuivattaa esimerkiksi nuha ja runsas niistäminen sekä avaavien eli limakalvoja supistavien nenäsuihkeiden käyttö. Kuivuminen voi ilmentyä muun muassa nenän tukkoisuutena, karstoittumisena tai nenäverenvuotona. Nezantol sopii sekä aikuisille että lapsille ja sopii myös pidempään käyttöön. Itse käytän jaksoittain, kun siltä tuntuu. Suihkaus molempiin sieraimiin yöksi, jolloin nenä pysyy paremmin auki ja saan nukutuksi paremmin.

Tearsagain on kuivien silmien hoitoon tarkoitettu, helppokäyttöinen liposomisuihke: kuivasilmäisyyden nopeaan helpotukseen tarvitaan vain suihkaus suljetuille silmäluomille, joiden reunoilta vaikuttavat ainesosat levittyvät räpyttelyn myötä silmän pinnalle. Ne tasapainottavat silmän uloimman lipidikerroksen ja ehkäisevät kosteuden liiallisen haihtumisen silmästä.
Silmien kuivumisen yleisin syy on liiallinen kosteuden haihtuminen. Sille altistavat paitsi kuiva ilma ja viima, myös esimerkiksi näyttöpääte­työskentely. Tässä kun tätä näyttöä yhtäjaksoisesti tuijottelen ja unohtuu se räpyttely niin silmä ei saa tarpeeksi kosteutusta ja kuivuu.
Ja plussaa on se, että meikki kestää hyvänä, vaikka suihkuttelee päälle. Suihkauttelut siis suljetuille silmäluomille.
I say -tuoteperheestä intiimialueiden kosteustasapainon säilyttämiseen löytyy Vaginal Dryness ja Intimate Wipes -intiimipyyhkeet intiimialueen suojaamiseen ja puhdistamiseen. Jälkimmäiset ovat oiva apu matkoilla; yksittäispakattuina helppo kuljettaa matkassa, kun eivät vie oikeastaan yhtään tilaa. Vaginal Dryness on muuten äärettömän miellyttävä tuote käyttää ja erinomainen intiimialueen kosteuttaja. Lisäksi löytyy i say: TURVOTUS&IBS-OIREET -kapselit. Ne tuovat helpotusta turvotuksen hoitoon ja ennaltaehkäisyyn, ilmavaivojen aiheuttamaan epämukavuuden tunteeseen ja ärtyvän suolen oireyhtymästä (IBS) johtuvaan lisääntyneeseen kaasun muodostukseen. Kapseleiden sisältämä simetikoni vähentää suolistokaasuja ja piparminttuöljy rauhoittaa suolistoa. Kapseli otetaan veden kanssa aterian yhteydessä tai ennen nukkumaanmenoa.
Kaikki näistä tuotteista on itselläni käytössä ja toimivia. En kärsi limakalvojen kuivuudesta tai vatsan turvotuksesta, kun on tuotteet, joilla hoitaa, helpottaa ja ennaltaehkäistä (mikä onkin se paras tapa aina).


Pidetäänhän huolta itsestämme!


                                       Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti