07 maaliskuuta 2018

Kevättä odotellessa piristin itseäni kampaajan käsissä (sisältää tarjouksen)

Kevättä kohti mennään ja vauhdilla. Niin, että ei meinaa perässä pysyä, mutta huomaa kuitenkin kaipaavansa pimeän jakson loppumetreillä pientä virkistäytymistä.

Kevättä odotellessa piristin itseäni taannoin kampaajan käsissä. Siinä samalla, kun kampaaja taikoo hiukset uuteen uskoon, tulee paranneltua vähän maailmaa, vaihdettua kuulumiset ja rentouduttua. 

Yksi lempparikampaajistani (Jani Marttinen) työskentelee Neo Hiushuoneella Kampissa, jossa nytkin vierailin toiveenani saada 'uusi pää'. 
Kuulun niihin asiakkaisiin, jotka antavat kampaajalle liki vapaat kädet etenkin värien valinnan suhteen. Yleensä kriteerini ovat, että hiukset pitää saada kiinni ponnarille ja otsatukka olis kiva... Ja siitä se lähtee ja lopputulema on aina positiivinen yllätys. 

Viihdyn punaisissa hiuksissani, joskin olen avoin muillekin värityksille :-D


Lähtötilanne on yleensä aina hieman aneeminen tai ainakin värit ovat haalenneet

Tässä kohdin en ikinä tiedä mikä väritys mahtaa valmiina olla...

Lopputulema miellyttää ja hymyilyttä

Ensimmäinen kerta uuden kampaajan kanssa on aina se kriittisin, sillä siinä luodaan luottamus asiakkaan ja kampaajan välille. Itselleni on tärkeää myös se, että voin huoletta istua kampaajan tuolissa ja luottaa siihen, että kampaaja tietää mitä tekee ja miten, tai osaa tarvittaessa kysyä ymmärsikö toiveeni oikein. Myöskin kampaajan otteilla hiuksia leikatessa, värien levittämisessä hiuksiin, pesun aikana ja föönatessa, on vaikutusta omalla kohdallani siihen, että palaanko tuolille uudelleen. Kun kokonaisuus miellyttää niin paluuni on varmaa (nauraa).

Tällä(kin) kertaa hiukset saivat punaisen värin, joskin tyvessä on violettia. Olen pitkään pysynyt punaisen parissa, mutta koska viihdyn tässä värissä niin sitä ei ole isommin vaihdeltu. Seuraavalla käynnillä ei taas tiedä mitkä on päivän värit; avoimin mielin mennään 'tukkatohtorin' käsittelyyn.

Tarjous

Kahvakuula kainalossa -blogin lukijoille Neo Hiushuoneelta tutustumistarjouksena väri ja leikkaus alkaen 100€ (norm. 127€, lyhyet hiukset). Tarjouksesta kannattaa mainita aikaa varatessa (tarjouskoodi: kahvakuula kainalossa) ja ajan voi varata joko Janilta suoraan (puh. 040 910 2555) tai liikkeestä (puh. (09) 693 2060). Tarjous on voimassa 31.3.2018 asti.

Mukavaa kevään odotusta!
                                                   
                                    Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti