18 maaliskuuta 2018

Yksi suosikkimerkkini ja arjen ihonhoitaja - Nivean tuotteet

Pitkästä aikaa mulla oli ohjelmaton lauantai. Ei dartsia, ei messuja, ei mitään etukäteen aikataulutettua menoa. Aivan luxusta (nauraa)! 
Heräsin kauniiseen päivään ja nautiskelin kaikessa rauhassa aamiaisen pohtien mitä päivän aikana tekisin. Pohtiessani huomasin siistiväni nurkkia ja nurkistanihan löytyy yhä aivan liian paljon tavaraa. Siinä se päivä sitten menikin erinäisiä kasoja, pusseja ja laatikoita läpikäyden. Löysin muun muassa teinivuosien kirjeenvaihtoharrastuksen aikaisia kirjeitä ja vanhoja valokuvia, lisäksi pohdin mitä teen kaikille kirjoilleni, vinyyli- ja cd-levyilleni ja valtaisalle kasalle vaatteita. 


Sitten löytyi myös muutama purkki ja purnukka erilaisia kosmetiikkatuotteita kasvoille ja vartalolle. Siinä huomasin, että yksi merkki; Nivea näyttää hallitsevan. Nivean tuotteet kyllä kuuluvat arkeeni hyvinkin vahvasti ja olen merkin alla olevista tuotteista tykännyt kautta aikojen. Muutamia mainitakseni; Micellar -kasvovesi on tuote, jota ilman en tunnu pärjäävän. Nivean aurinkovoidetta kulutan kesäisin. Nivea Soft on yksi perusrasvoistani ja pitää pintakuivan ihoni sopivan pehmeänä. 
BBC:n dokumenttisarjassa "The Truth About Looking Good" Nivea Soft -kosteusvoide sai hyvät arvosanat. Se todettiin tehokkaaksi ihon kosteuttajaksi ja päihitti muut sarjassa olleet kosteusvoiteet. BBC testasi kolme myydyintä kosteusvoidetta kolmesta eri hintaluokasta Britannian suurimmilta terveyden- ja kauneudenhoitotuotteiden jälleenmyyjiltä. Tutkimustulosten pohjalta todettiin, että tuotteiden ainesosat - erityisesti kosteuttavat ainesosat - ovat terveen ja hyväkuntoisen ihon avaintekijöitä. Nivea Soft sisältää tärkeitä ihoa hoitavia ainesosia, kuten Euceritia (lanoliinialkoholi) ja glyseriiniä. Toinen pehmentää ja toinen kosteuttaa tehokkaasti. Lisäksi voide sisältää ravitsevaa E-vitamiinia ja jojobaöljyä, joka pitää ihon pehmeänä.
Tykkään Nivean tuotteiden tuoksumaailmasta (sopivan mietoa minulle) ja useimmat tuotteista tekevät mitä lupaavat. Peruskauneudenhoitotuotteita siis ja sopii valtaosalle. Eettisellä puolella yrityksellä on iso kehityksen paikka, mutta ehkä tulevaisuudessa sekin kokee muutoksen (toivon niin). Tuotteet eivät maksa maltaita, ovat riittoisia (ainakin omassa käytössäni) ja niitä on saatavilla päivittäistavarakaupoista suhteellisen hyvin. 

Nivean lisäksi löytyi muutama muukin purkki ja purnukka...
Ihan koko päivää en sentään sisällä viettänyt vaan kävin kävelyllä aurinkoisessa säässä. Päivän siistimiset jatkuivat ja purkit ja purnukat tuli kasattua yhteen paikkaan. Eivät kylläkään mahtuneet yhteen säilytyslaatikkoon ... (hymyilee). 


                                     Mari

1 kommentti:

  1. Joo samaa mieltä, että Nivea on nro 1. Miellyttävä iholla ja tuoksuu puhtaalle, raikkaalle ja kesälle ��

    VastaaPoista