25 huhtikuuta 2018

Lautasella 2018 - messut (sisältää arvonnan)

Viikonloppuna on Helsingissä Messukeskuksessa uutuustapahtuma Lautasella 2018. Minusta hyvä ja hauska nimi messuille, joissa pääsee tutustumaan tuotteisiin ja tekemään ostoksiakin liittyen raakaravintoon, gluteenittomiin tuotteisiin, ruoka-aineallergioihin ja vegaaniseen ruokaan. Tarjolla on siis kattaus valmistajia, maahantuojia, vähittäismyynnin edustajia ja jälleenmyyjiä, ruokaa, tuotteita, maistiaisia ja tietoiskuja. Itse menisin viivana, mutta valitettavasti tänä viikonloppuna olen toisaalla. Se harmittaa tavallaan, mutta nyt ei pysty repeytymään kahteen paikkaan.

Messujen teemoista itseäni kiinnostavat ravinnetiheä ruoka, ruoka-aineallergiat ja niiden huomioiminen ruokavaliossa, gluteenittomat tuotteet ja raakaruoka. Muutkin näiden messujen teemat kiinnostavat, joten jos olisin paikalla niin kiinnostavia kohteita löytyisi monia. Tietoiskuja kannattaa varmasti käydä kuuntelemassa, jos paikalle pääsee (ainakin minua ne liki kaikki kiinnostavat).
Arvon blogissani 2 pääsylippua Lautasella -tapahtumaan pe-la 27.-28.4.2018.
Yksi pääsylippu oikeuttaa yhden hengen sisäänpääsyyn Lautasella 2018 -messuille yhtenä päivänä. 
Osallistumisaikaa arvontaan on 26.4.2018 klo 18 asti.
Kommentiksi riittää osallistujan etunimi ja sähköpostiosoite. Arvonnan voittajat saavat pääsyliput sähköpostitse antamaansa sähköpostiosoitteisiin torstai-illan aikana.

Onnea arvontaan!

                                     Mari

2 kommenttia:

  1. Heli
    Villavalkea@yahoo.com

    VastaaPoista
  2. Arvonta olikin varsin helppo suorittaa, kun oli vain yksi ainoa osallistuja :-D Voittaja on siis Heli ja hän on saanut sähköpostia (ja molemmat arvonnassa olleet liput). Onnittelut voittajalle ja mukavia messuja!

    VastaaPoista