01 toukokuuta 2018

Keväthuollon aika - kokeilussa ripsien kestotaivutus

Keväällä ja ennen kesän alkua itselleni tulee tunne, että on keväthuollon paikka. Minulla se yleensä tarkoittaa sitä, että käyn kosmetologilla hoidattamassa kasvot ja jalat sekä ottamassa väriä kulmiin ja ripsiin. Kuten tänäkin keväänä.


Jälkimmäisen ripsien kestotaivutuksen lopputilanne

Jalat kesäkuntoon
  
Kesäjalat
Alkukeväästä kosmetologini Heini Savolainen ehdotti, että kokeilisin kestotaivutusta piikkisuoriin ripsiini. Se toisi mukavaa vaihtelua yleisilmeeseen eikä ripsiä tarvitsisi erikseen taivutella aamuisin ennen ripsivärin laittamista. No, en taivuttele ripsiäni kovinkaan usein, joten sinänsä ei mua helpottaisi, mutta muutoin kuulosti niin kivalta, että päätin kokeilla.

Ensin poistetaan meikki ja sen jälkeen silmäluomelle ripsien rajaan liimataan silikonityyny, johon ripset liimataan kiinni. Kuulostaa jännältä ja hieman siltä tuntuukin (nauraa). Ensimmäiseksi laitetaan permanenttiaine, joka on väriltään pinkki ja jonka annetaan vaikuttaa tietyn ajan. Sen jälkeen laitetaan kiinnitysaine, joka on väriltään turkoosi ja annetaan sen vaikuttaa tietyn ajan. Koska valitsin sellaisen keskivahvan kestotaivutuksen ja ripseni ovat kaikkea muuta kuin helposti taipuvat niin tuo vaikutusaika molemmissa oli 12 minuuttia. Kun kiinnitysaine on vaikuttanut aikansa, silikonityynyt otettiin pois ja ripsiin laitettiin kestoväri.

Lähtötilanne ennen kulmien ja ripsien värjäystä ja ripsien kestotaivutusta

Ripsien permanenttiaineen ja kulmien värien vaikutuksen odottelua

Ripsien kiinnitysaineen vaikutuksen odottelua

Ensimmäisellä kerralla eron kyllä huomasi ja ripset kyllä taipuivat näyttävästi. Tätä kesti minulla noin 6 viikkoa. Kestotaivutus kestää ripsissä 4-12 viikkoa ja aika on täysin yksilöllistä kuten meidän kaikkien ripsetkin. Uusinnan voi tehdä n. 8 viikon päästä.

Tykkäsin tästä alkukeväästä kokeilemastani uudesta ripsien taivutusvaihtoehdosta eli ripsien kestotaivutuksesta sen verran, että päätin ottaa uusinnan ennen kuin lähden matkalleni Rodokselle. Samassa puunattiin iho talven jäljiltä kirkkaammaksi ja hoidettiin jalat kesäkuntoon. Lähtiessä olin kuin uusi nainen (nauraa). Joka kerta hoitojen jälkeen on kyllä hyvä mieli hoidettiin sitten väriä kulmiin ja ripsiin tai mitä vain. Mukavaa käydä hemmottelemassa itseään osaavan henkilön käsissä!

Hoitohinnasto


Kevyet ja hoidetut jalat; kehtaa sandaalit lykätä jalkaan :-D
Ripsien kestotaivutus on ihan mun juttu. Näin lomalla on ripsiväri saanut pääsääntöisesti levätä meikkipussissa, kun ei ole tullut tunnetta, että sitä tarvitsen. Ripset taipuvat kivasti ja ovat luonnollisen näköiset. Tykkään itse! 


                                                Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti