08 elokuuta 2018

Tartuin tarjoukseen ja testasin Aqua Peeling -kasvohoidon

Kaupallinen yhteistyö: Offerilla

Jokainen meistä on saattanut nähdä vilaukselta Offerillan mainoksia, joissa tarjolla on alennusdiilejä muun muassa kauneushoitoloihin, tuotteisiin ja palveluihin Helsingissä, Turussa ja Tampereella.
Itse tartuin tarjoukseen tutustua minulle uuteen kauneushoitolaan sekä Aqua Peeling -kasvohoitoon Offerilla -tarjouksella. 
Ainola kauneusklinikka ja heidän käyttämänsä tuotemerkki
Varasin hoitoajan tarjouksen mukaisesti kauneusklinikalle heidän nettisivuiltaan chatin kautta (minulle vaivattomampaa kuin soittaminen), sain ajan haluamalleni päivälle ja marssin paikalle sovitusti. Ilmoittauduin palvelutiskillä, näytin Offerilla -tarjouksen koodin puhelimestani ja istuin kehotuksesta odottamaan odotustilaan, joka oli kyllä varsin mukava tila harmonisine väreineen ja mukavine sohvineen. Pohdin odottaessani mielessäni, että miten kauneusklinikka eroaa kauneushoitolasta...
Sovittuna aikana minut tultiin noutamaan odotustilasta ja ohjattiin hoitohuoneeseen, jossa tehtiin alkukartoitus jatkumoa ajatellen, kerrottiin millaisesta hoidosta on kyse ja mitä tuotteita hoidossa tullaan käyttämään. Sen jälkeen oli kasvohoidon aika. Hoidon ajan kerrottiin mitä minulle tehdään ja miksi. Koko juttu konsultaatioineen ja hoitoineen kesti tunnin ja kyllähän se kasvohoito tekee aina hyvää. Enkä välttynyt täysin lisämyynniltä, mutta se tehtiin niin kivasti, että se ei jäänyt harmittamaan.
Offerilla -tarjouksia kannattaa käyttää hyväkseen, jos mahdollista. Sopivan tilaisuuden tullen voi päästä vaikka tutustumaan huomattavan edullisesti kauneushoitoon, jota on ehkä ajatellut kokeilla, mutta jonka toteutuminen on odottanut milloin mistäkin syystä. Diilien joukosta voi myös löytyä edullinen tarjous keilailuun tai sulkapallon pelaamiseen tai kaksi ruokaa yhden hinnalla ravintolassa. Diilit vaihtuvat usein ja osa niistä myydään loppuun nopeastikin. Ostettuasi diilin saat siitä vahvistuksen sähköpostiisi, jonne myös lahjakortti toimitetaan toimintaohjeineen. Lahjakortin käyttöaika on 2 kuukautta ostopäivästä lukien, joten sen voi käyttää, vaikka diilin voimassaolo olisikin päättynyt. 
Offerilla -lahjakortin kulma

Offerilla on täysin suomalainen palvelu ja Suomen suurin paikallisten tarjousten markkinapaikka. Joku saattaa muistaa Groupon -nimisen tarjousten markkinoijan; yritys on jokin aika sitten lopettanut, mutta Offerillan toimintatapa on sama kuin Grouponilla oli.
Myytävien diilien tarjonta on todella laaja ja Offerilla myykin vain laadukkaiden ja hyväksi havaittujen yritysten alennuslahjakortteja. Valikoimasta löytyy Helsingissä, Turussa ja Tampereella 50-90% tarjouksia esim. kahviloista, kauneushoitoloista, ravintoloista, kampaamoista, autopesuloista, kuntosaleista ja muista palveluista. Myynnissä on myös edullisia ja mielenkiintoisia tuotteita.

Paras tapa seurata ajantasaisia tarjouksia on tilata Offerillan päivittäinen uutiskirje. Siten se minäkin Offerillan mielenkiintoisia ja vaihtuvia diilejä seuraan ja tilaisuuksiin tartun (nauraa). Diilejä hyödyntäessä tulee tutustuttua uusiin paikkoihin, joista ei ole aikaisemmin ollut tietoinen. Jos palvelu/hoito/ruoka/tuote miellyttää se voi poikia vaikka pidemmänkin asiakassuhteen. 
Diilejä hyödyntäen säästät rahaa


                                      Mari

ps. Mitä tulee tuohon pohdintaani mitä eroa on kauneusklinikalla ja kauneushoitolalla niin päädyin tulokseen, että ei mitään. Ero saattaa tulla paikan ilmapiirin ja toimintatapojen myötä, jos ollenkaan.
Kasvohoidossa käytetty laite
Aqua Peeling -kasvohoito lyhyesti. Aqua Peeling on ainutlaatuinen kosmeettinen hoito ihon uudistamiselle ja monille esteettisille iho-ongelmille. Aqua Peeling kosteuttaa ihoa ja rauhoittaa talirauhasia, tasoittaa ihon sävyä ja poistaa kuollutta ihosolukkoa sekä auttaa stimuloimaan ihon luonnollista uusiutumisprosessia. Hoito auttaa myös parantamaan verenkiertoa ja silottaa juonteita ja ryppyjä. Hoito alkaa kasvojen alkupuhdistuksella, jonka jälkeen käytetään Aqua Peeling -laitetta. Tämän jälkeen kasvoille sumutetaan laitteella kasvovettä, jolloin tuote imeytyy tehokkaammin. Puhdistuksen jälkeen seuraa kiinteyttävä vaihe, jossa iholle viedään aminohappoja ja peptidejä ultraäänen väreilyn avulla. Ryppyjen täsmähoidossa hyödynnetään mikrovärinää. Hoidon lopuksi silmänympärysalue käsitellään sille kuuluvalla seerumilla ja hoito päättyy kiinteyttävään päivävoiteeseen. 
Aqua Peeling -hoidon tavoitteet:
– Tasainen ja kirkas iho
– Pienien juonteiden tasoittaminen
– Syväpuhdistaminen
– Ihohuokosten supistaminen
– Silmänympärysalueen kirkastaminen
– Rauhallinen ja hengittävä iho

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti