19 elokuuta 2018

Ruokaostokset kotiovelle; Kauppahalli24 on niin mun juttu!

Käydessäni kesän alussa tutustumassa Akvamariini Open house -lehdistöpäivän tarjontaan tutustuin Kauppahalli24 -palveluun. Kesän aikana olen palvelua testannut eli tilannut ruokatarvikkeeni netistä suoraan kotiovelle.

Kauppahalli24 on suomalainen yritys, ja verkkoruokakauppa, josta jokainen pääkaupunkiseudulla asuva voi tilata ruokaa kotiinsa. Tuoretta, laadukasta ja luomua on tarjolla kattavasti. Ja tuotteilla on tuoreustakuu. Sen takia tilauksen ja toimituksen välissä on yksi arkipäivä.
Verkkoruokakauppa on tuotteiltaan jo melkoisen kattava ja chat-palvelu on käytettävissä vierellä yön pimeitä tunteja lukuunottamatta.
Tilaaminen on helppoa (klik, klik ja klik vaan!). Ensimmäiseksi sivulle tulee pop up -ikkuna, joka pistää valitsemaan toimituspäivän ja ajan (mitä rajatumpi toimitusaika sen enemmän maksaa). Sen jälkeen pääset ostoksille. Tuotteiden selaamiseen ja katselmointiin menee varmasti se suurin aika. mutta verkkokaupan sivut toimivat sujuvasti, joten selailu on mielekästä. Kun tilaus on saatu koottua, siirrytään maksuvaihtoehtojen pariin (niitä on) ja hyväksytään tilaus samalla. Tilausvahvistus putkahtaa sähköpostiisi, ja tekstiviestillä puhelimeesi. Toimituspäivää edeltävänä iltana saat viestin puhelimeesi tilauksen toimituspäivästä ja puolituntia ennen tilauksen saapumista vielä yhden, jossa voit seurata toimituksen kulkua reaaliajassa (ja antaa palautetta). 



Mä tykästyin tähän palveluun niin, että en ole kaupassa ruokaostoksilla käynyt ollenkaan! Hirveän kätevää ja ihanan helppoa. Pistää hieman suunnittelemaan ruokailujaan etukäteen (mikä on vain hyvä juttu), tuotteet kerätään puolesta ja toimitetaan kotiovelle asti. Toimitusajat ovat minusta hyvinkin kattavat, kuten myös tuotevalikoima verkkoruokakaupassa. Varmasti kaikkea ei löydy, mutta uskon, että toiveita kuunnellaan. 
Toimitukset ovat tulleet ilmoitettuina aikoina ja kuljettajat ovat olleet asiansa osaavia. Tuoretuotteet ovat olleet tuoreita ja pakasteet eivät ole sulaneet (helteistä huolimatta).

Sähköpostiin tulee tarjouksia, verkkokaupan sivuilta löytyy tarjouksia myös ja minusta aika kiva asia on, että tuotelähetyksen mukana tulevan tilausvahvistuksen mukana tulee resepti, josta voi saada idean vaikka tulevien päivien ruokavaihtoehdoksi.



Ah, tämä on niin palvelu minun makuuni ja Kauppahalli24 niin mun juttu! Oon innoissani ja tyytyväinen ja arkikin helpottuu (nauraa).

                                Mari

2 kommenttia:

  1. Mä tykkään myös! Alepa kauppakassi oli aikoinaan myös mulle must! kunnes Alepa tuli aika lähelle kotia. Mukavaa elokuuta joskus piipahtelen sun blogissa..kiva on

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla ja mukavaa elokuuta myös sinne. Piipahdellaan! :-D

      Poista