18 lokakuuta 2018

Aikaisempien vuosien messulöytöjä I Love Me -messuilta

I Love Me -messut on taas ovella ja ajattelin tähän poimia esille muutamia tuotteita, joita matkan varrella olen näiltä messuilta löytänyt.


Impolan kasvitilan hamppukosmetiikka

Impolan kasvitila viljelee öljyhamppua (lajike Finola) ekologisesti ja eettisesti. Hamppu jalostuu moneen ja soveltuu ruokavalion lisäksi myös kosmetiikkaan. Impolan kasvitilalla on oma hamppukosmetiikkasarjansa, josta löytyy shampoo, suihkugeeli, kasvoöljy, hoitovoide ja käsi- ja vartalovoide. 
Löysin tämän tuotesarjan pari vuotta takaperin ja tuotteet kuuluvat nykyisin arkeeni. Kasvovoide on ehdoton suosikkini (koostumus on täydellinen mun ikääntyvälle iholleni) ja käytän sitä meikin alusvoiteena päivittäin. Muut tuotteet ovat käytössä talvikaudella, kun iho ja hiukset janoavat enemmän kosteutta. 
Impolan kasvitila ei ole mukana nyt I Love Me 2018 -messuilla, mutta mikäli tuotteet ja luonnonkosmetiikka kiinnostavat löydät lisätietoa Impolan kasvitilan verkkosivulta, josta pääset halutessasi myös verkkokauppaan ostoksille. Biozell

Biozell on tuotteineen pelastanut monen monta bad hair -päivää ja antanut ensiavun värin kirkastukseen. Color Maskit on värjättyjen hiusten pelastus, rakennesuihke kohottaa ja saa hiukset ilmaviksi ja syväkosteuttava hoitoaine hoitaa. 
Biozelin osaston löydät messuilta osoitteesta 6e50.

Nordic Nutrition

Viime vuoden I Love Me -messuilla tutustuin Nordiq Nutritioniin. Kiinnitin huomiota ensin pakkausten ulkoasuun, joka miellytti silmääni ja sen jälkeen vasta aloin katsella itse tuotteita lähemmin (nauraa). 
Nordic Nutrition valmistaa luonnollisia ravintolisiä tueksi meille modernia elämää eläville. 
Ja oma suosikkini on Nordiq nutri-sport Hydration wholefood powder (urheiluravinne) eli kasvijauheseos nestetasapainon ylläpitoon. Menneen kesän ehdoton tuki ja turva! Ja makukin ihan kiva.
Tuotteet on luonnonmukaisia, geeniystävällisiä, synergistisiä, tuorepakastekuivattuja ja vegaanisia. Ja riittoisia. Nordic Nutrition löytyy messuilta osastolta 6p90.

Nordic Health

Magnesiumsuihke (Recovery), joka imeytyy nopeasti ja joka on pelastanut minut monelta suonenvedolta (nehän iskee aina silloin kun vähiten odottaa..). Suihke kulkee helposti matkassa ja on siten saatavilla, kun tarve iskee. Nordic Healthin tuotevalikoima on kasvanut viime vuosina valtavasti ja nykyisin sieltä löydät myös suusuihkeita moneen tarpeeseen. Messuilta heidät löytää osastolta 6k20.


Polar Nutrition

Kuusamolainen yritys, jonka pakuriuute ja ksylitolipastillit ovat käytössäni. Pakuriuutetta käytän jaksoissa ja tuuppaan sitä pienen määrän kahvini sekaan. Ksylitolipastillit ovat hyvänmakuisia ja riittoisia. Kulkevat näppärästi käsilaukussa. Polar Nutritionin löydät messuilta osastolta 7p111.

Tulevilla I Love Me 2018 -messuilla (19.-21.10.2018) on paljon taas nähtävää ja ihmeteltävää. Aina löytyy jotakin uutta ja ihanaa tai turvallisia tuttuja juttuja. Itse olen messuilla ainakin perjantaina ja lauantaina. Blogiin kirjoittelen tunnelmista myöhemmin.

Antoisia messuja niille, jotka messuille päätyvät!                                           Mari


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti