15 lokakuuta 2018

Davines - hiuskosmetiikkaa Italiasta (sisältää arvonnan)

Hiukseni ovat luonnostaan 'ei minkään väriset' tai kuuluisan maantien väriset (hymyilee). No oikeasti nuorena hiukseni olivat vaaleat ja iän myötä ne ovat tummuneet. Koska en viihdy nykypäivän luonnollisen värisissä hiuksissani niin tykkään niitä värjätä milloin minkäkin väriseksi. Vaikka värit ovat hurjasti kehittyneet toimenpide rasittaa hiuksia ja niistä on hyvä pitää huolta värjäyskertojen välissäkin. Pesen nykyisin tukkani maksimissaan kahdesti viikossa ja vaihtelen eri shampoita ja hoitoaineita. Koen sen niin, että hiukset tykkää ja minä myös (nauraa).

Davines hoitoaine, jossa on luvatusti pigmenttiä
Viime vuoden I Love Me -messuilta löysin Ziajan ja sitä kautta pääsin tutustumaan Davinesin hiustenhoito- ja muotoilutuotteisiin. Sain testiin Davinesin Authentic Shampoon ja Alchemicin hoitoaineen ja tykästyin.
Authentic Shampoo sisältää 98% luonnosta peräisin olevia raaka-aineita, on öljyrikas shampoo ja käy hiusten lisäksi myös vartalolle. Sen parina minulla on ollut Alchemicin hoitoaine, joka sisältää punaista pigmenttiä ja jojoba öljyä. Ja hoitoaine on myös vegaaninen.


Shampoo tuoksuu kivasti kesältä ja sitrukselta (luonnolliselta) eikä vaahtoa älyttömästi, mutta pesee hyvin. Hiusnektari ei sisällä parabeeneja.
Hoitoaine ei pääse tuoksullaan valloittamaan, mutta pigmentillään ja hoitavuudellaan kyllä. Hoitoaineen annetaan vaikuttaa 5-8 minuuttia, jonka jälkeen se huuhdellaan pois. Molemmat ovat riittoisia normaalikäytössä ja hoitoaine tosiaan vahvistaa pigmenttiä kuten sen luvataan tekevän.

Authentic Shampoon sisällysluottelosta poimittua: 
Luonnonmukainen saflori-öljy kasvaa Välimeren rannikolla ja idässä. Sisältää omega-6 rasvahappoja ja K-vitamiinia, jotka ovat olennainen osa ihon uusiutumisprosessia. Ne ovat myös erittäin tehokkaita antioksidantteja. Pinta-aktiiviset aineet ovat biohajoavia, puhdistus on hellävaraista, hius- ja ihoystävällistä ja luontoystävällistäkin.Davines on minulle uusi tuttavuus eikä tuotteita välttämättä tule vastaan ihan joka paikassa, koska tuotteet ovat myynnissä vain kampaamoissa (kampaamot, jotka myyvät Davinesin tuotteita voi tarkistaa nettisivulta: http://www.davines.com/en/salon-locator
Tämän merkin tuotteet valmistaa italialainen perheyritys, joka käyttää tuotteissaan luonnon parhaita raaka-aineita. Laadukas hiuskosmetiikka syntyy ekologisesti mikä on aina plussaa.
Lisätietoja Davinesin tuotteista löydät nettisivulta: Davines.com
tai Facebook sivulta: Davines Finland.

Lisäksi tulevilta I Love Me 2018 -messuilta Face Helsinki -maahantuojan osastolta (6b50) löydät Davinesin tuotteet.

Niin ja siis I Love Me 2018 -messut ovat viikon päästä! Ohjelmaan kannattaa tutustua etukäteen, jotta saa messuilla tarjonnasta paremmin irti.

Arvonta

Arvon blogissani 2 pääsylippua I Love Me 2018 -messuille.
Yksi pääsylippu oikeuttaa yhden hengen sisäänpääsyn I Love Me 2018 -messuille yhtenä päivänä.
Osallistumisaikaa on torstaihin 18.10.2018 klo 16 asti.
Kommentiksi riittää osallistujan etunimi/lempinimi ja sähköpostiosoite. Arvonnan voittajat saavat pääsyliput sähköpostitse antamaansa sähköpostiosoitteisiin torstaina illalla. 

Onnea arvontaan!

                                         Mari

3 kommenttia:

  1. Heli heli.tolvanen@welho.com

    VastaaPoista
  2. Vieläkö ehtii? Ninnu ninnu1@gmail.com

    VastaaPoista
  3. Tämä olikin helppo arvonta! Molemmat osallistujat ovat saaneet sähköpostia ja pääsylipun I Love Me 2018 -messuille. Onnea voittajille ja mukavia messuja!

    VastaaPoista