02 joulukuuta 2018

MarliShot - kulauksella potkua päivään!

Taas on aika juossut ja näppäimistö on pysynyt hiljaisena, kääk. Aikani ei ole yksinkertaisesti riittänyt blogille ja tekstien kirjoittamiseen. Ja arvatkaa vain millainen ruuhka on odottamassa, että kaikki ideat ja jutut saan ulos (nauraa). No ehkä tämä tästä...

Tulin valituksi suosittelumedia Hopottajat® Marli SHOT-kampanjaan, jossa sain Marlin uutuusshotteja testattavakseni. Shotit ilmestyivät kauppoihin lokakuusta 2018 alkaen. Omasta mielestäni ajoitus oli vallan mainio, kun vuodenaika on pimein mahdollinen ja sitä vasten ihminen kaipaa energiaa ja vastustuskykyä tulisi saada vahvistettua. 
Marli SHOT on trendikäs ja hyvinvointia tukeva sarja, josta löytyy kolme tuotetta: Inkivääri-kurkuma-acerola, Karpalo-puolukka-acerola ja Granaattiomena-acerola. Kaikki kolme tuotetta ovat makeuttamattomia – ilman lisättyä sokeria, lisäaineettomia ja säilöntäaineettomia.  
Marli SHOT-tuotteet ovat 95% mehuja, joissa on korkea luontainen C-vitamiinipitoisuus. 
Pisteet kotiin siitä, että ei ole lisättyä sokeria, ovat lisäaineettomia ja säilöntäaineettomia!

 
Omaksi suosikikseni näistä nousi inkivääri-kurkuma-acerola. Sitä ei tule juotua vahingossakaan kerralla kuten kävi granaattiomena-acerolalle ennen kuin luin purkin ohjeistuksen, että yksi annos riittää (ei se muutoin olisi shotti...nauraa).
Tetrassa on 2 dl juomaa, joten se riittää viideksi päiväksi. Yksi annos sisältää päivän koko c-vitamiinitarpeen.
Mikäli et pidä inkiväärin tai kurkuman mausta valitse jompikumpi tarjolla oleva hieman helpompi makuvaihtoehto. Saattaa nekin pistää irvistämään, mutta se on sellainen positiivinen ja terveellinen irvistys (nauraa).MarliShotit löytyvät K-Citymarkettien ja K-Supermarkettien kylmähyllyistä tai mehuhyllystä ja sinne minäkin suuntaan hakemaan täydennystä.

Helppo ja hyvänmakuinen tapa saada yhdellä kulauksella potkua päivään!


                                   Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti