08 huhtikuuta 2019

Naisten hyvinvointi - Terranovan Living Multivitamin Woman (sisältää arvonnan)

Olen aikaisemmin postannut Terranovan tuotteista ja kertonut heidän ravintolisien sisältävän parhaita luonnonantimia ilman lisä- ja täyteaineita. Oma käyttökokemukseni näistä tuotteista on hyvin positiivinen ja mielelläni Terranovan tuotteita käytän tukemaan ruokavaliotani ja omaa jaksamistani. Ruokaa lisäravinteet eivät ikinä korvaa, mutta toimivat hyvänä lisänä.
#Kaupallinen yhteistyö#TerranovaFinland#NPGInsider
Uusin tuttavuus on Living Multivitamin Woman, joka on naisille suunnattu monivitamiini ja naisten tarpeisiin räätälöity. Sisältää folaattia, luteiinia ja rautaa hieman enemmän kuin tavallinen monivitamiini sekä K2-vitamiinia, booria ja kalsiumia lisäksi. Valmistettu ajatuksena tukea naisen fyysistä ja henkistä suorituskykyä, ikääntyville, laihduttajille, imeytysmishäiriöisille sekä stressin ja immuunipuolustuksen tueksi. Ainesosat ovat hyväksi myös hiuksille, kynsille ja iholle.
Käytettyjen hormonien detoksifikaatiota edistävät kurkuma, parsakaalin idut, voikukka ja vesikrassi, joita monivitamiinikapseli muun muassa sisältää.

1-3 kapselia päivässä ja kapselin voi niellä sellaisenaan tai avata, jolloin sisällön voi ripotella vaikka aamupuuronsa päälle. Itse päädyin nielemään nesteen kera kapselin, koska tuoksu avattuna on aika voimakas minun nenääni. Tuotteen testaus on vielä itselläni kesken, mutta energiaa riittää niin minussa (vireystaso pysyy yllä pidemmälle päivää) kuin hiuksissani ja kynsissäni (paremmassa kunnossa). Olo on kokonaisuutena parempi eikä stressikään niin paina.


Arvonta

Hyvinvointi on kaikkien etu ja arvonkin blogin lukijoiden kesken yhden Terranovan Living Multivitamin Woman -monivitamiinipurkin. Voit osallistua arvontaan kommentoimalla tähän blogipostaukseen ja osallistumisaikaa on sunnuntai-iltaan (14.4.2019) klo 20 asti. Kommentiksi riittää osallistujan nimi ja sähköpostiosoite ja voittaja saa sähköpostia sunnuntai-iltana, jotta voidaan sopia tarkemmin tuotteen lähettämiseksi.
Onnea arvontaan!                                                           Mari

7 kommenttia:

 1. Tämä onkin uusi tuotetuttavuus. En ole ennen kuullutkaan tämän sarjan tuotteista.

  VastaaPoista
 2. Mukaan arvontaan. Minulle uusi tuote.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Olisi kiva kokeilla, olisiko tästä apua väsyyn!

  minuhno@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Tätä haluaisin kokeilla, koska olen ilmeisesti allergisoitunut jollekin lisä- tai täyteaineelle.. Perinteiset pillerit näkyy heti naamassa ��

  VastaaPoista
 5. Mukana arvonnassa :)
  maikinposti8@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Mukana arvonnassa
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Arvonta on suoritettu ja voittaja on saanut sähköpostia. Arpaonni suosi tällä kertaa Nennaa. Onnea voittajalle ja kiitos kaikille osallistuneille!

  VastaaPoista