20 toukokuuta 2020

Change Lingerie - kesän 2020 uima-asut ja alusvaatteet

Pääsin pikkuisen kesän makuun pari kuukautta takaperin järjestetyssä Change Lingerien Beach Picnic -tilaisuudessa, jossa kurkattiin mitä Change Lingerien kesän 2020 uima-asu ja alusvaate tarjonta tulevana kesänä on. 

Aamupäivän tilaisuus alkoi maittavalla ja värikkäällä aamupalalla, jonka jälkeen saimme kuulla luennon hyvinvoinnin edistämisestä. Luennoitsijana toimi lääkäri Pippa Laukka, joka vietti kiltisti karanteenia kotonaan palattuaan vastikään matkalta noudattaen siten pandemian ajan ohjeita matkailijoille. Luento ja hyvinvoinnin edistämisen peruselementit (liikunta, riittävä uni ja terveellinen ravinto) saatettiin tiedoksemme kivasti videoyhteydellä. Hyvinvoinnin perusasiat on varmasti monen tiedossa ja selkeät, mutta aika ajoin niitä on hyvä pysähtyä tarkistelemaan. Pipalta tuli lisäksi kiva vinkki hyvinvoinnin edistämiseksi; on hyvä opetella olemaan itselleen armollinen, etenkin iän karttuessa.

Luennon ja aamupalan jälkeen oli vuorossa muotinäytös, jossa pääsin katsastamaan upeiden mallien esittelemänä tulevan kesän Change Lingerien bikini- ja uimapukumuotia ja alusvaatteita. Saimme nähdä myös esimerkkejä siitä, kun alusvaate tai uima-asu on väärän kokoinen.
Sekä alusvaatteissa että uima-asuissa on oma haasteensa löytää se omalle vartalolle sopiva malli, mutta Change Lingerien ketjujohtaja Marjo Topi kertoi, että tähän haasteeseen on pyritty vastaamaan. Valikoimissa on peräti 88 erilaista mallia ja kokoa, joista löytää se omalle vartalolleen parhaiten istuva malli. 
Siis 88 erilaista mallia ja kokoa; se on kyllä valtava määrä ja ihme on, jos ei tuosta itselleen sopivaa löydä!

Itse tuskailen rintaliivien hankinnassa joka kerta, kun inhoan vaatteiden sovittamista yli kaiken. Mutta olen vuosien varrella oppinut, että sovittaminen kuitenkin kannattaa ja asiantuntevan myyjän avustuksella ne oikeanlaiset rintaliivit kyllä löytyvät. Istuvat alusasut ja uima-asut näyttävät hyvältä meidän kaikkien vartaloilla, joten siihen kannattaa panostaa eikä pidä tyytyä siihen, että alusvaate tai uima-asu tuntuu päällä epämukavalta.

Kesän uima-asuissa ja alusvaatteissa näkyi voimaväreinä safiirinsininen ja rubiininpunainen ja musta värihän se tuntuu pitävän pintansa aina. Kivoja yksityiskohtia näkyi paljon ja nyt leikitelläänkin erilaisilla kuvioilla, leikkauksilla, kurkistusaukoilla ja nyörityksillä.
                   

Upeat näytösmallit estradilla olivat Marjaana Lehtinen, Rosanna Kulju, Janika 
Nieminen, Alona Kuusisto ja Janna-Juulia Vuorela. Näytös pidettiin Viestintätoimisto Riannon showroomilla ja kaikki kesän uima-asut ja alusvaatteet pääset katsomaan linkin takaa: Change Lingerie.Kesä 2020 saisi jo tulla! Tykkään kaikista vuodenajoista, mutta tässä kohdin vuotta odotan jo kovasti aurinkoa ja lämpimiä päiviä pitkän viileän jakson päätteeksi. Tässä odotellessa onkin hyvää aikaa pohtia mahdollista tarvetta uimapuvulle ja päivittää alusvaateosasto tuoreemmaksi.

                                            Mari


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti