31 joulukuuta 2020

Vuosi 2020 taakse jää ja kohti parempaa vuotta 2021

Kaikella rakkaudella vuosi 2020 saa jäädä taakse ja asetetaan nenä nyt kohti toivottavasti parempaa vuotta 2021. Menneeseen vuoteen mahtuu hyvin hämmentävät kuukaudet; pandemia, joka on pistänyt kaikkien meidän elämän aika uudenlaiseen tilanteeseen. Itse olen pysynyt terveenä pandemian osalta, mutta saanut riesakseni sekä noidannuolen että nyt viimeisiksi tämän vuoden päivikseni kylkikaaren kylkivälilihaksen tulehduksen. Kaikki nämä kolme tilaa ovat kaikki pistäneet minut omalla tavallaan pysähtymään ja miettimään tulevaa. Omalla tavallaan ei yhtään hullumpi homma, joskin noidannuoli ja kylkikaaren kylkivälilihaksen tulehdus ovat olleet varsin kivuliaita fyysisiä kokemuksia ja pandemian mukanaan tuomat rajoitukset taas enemmän siellä henkisellä puolella.

Tulevaan uuteen vuoteen 2021 sukellan viisikymppisenä, avoimin ja uteliain mielin. Lupauksia en tapojeni mukaan tee, mutta unelmoin, että tulevana vuotena vaikka ihastuisin ja löytäisin rinnalleni kumppanin, jonka kanssa jakaa ilot ja surut. Sellaiselle tuntuisi nyt olevan tilausta pitkän sinkkujakson ja ei-voi-tietää-mikä-juttu-tää-on -aikakauden jäljiltä. Aika erikoinen toive näin 'ikisinkulta', mutta unelmiahan sitä pitää ihmisellä olla (ja kehityskohteita myös).

Nyt rakettien paukuttelun pariin, siis ulos katsomaan, kun muut ampuu.

Happy New Year! Felixe Anno Nuovo! Gott Nytt År! Bonne Année! Ein futes neues Jahr!

Kiitos kaikille blogini lukijoille ja yhteistyökumppaneille vuodesta 2020!


ps. Kuvat lainattu netistä

1 kommentti:

  1. Oikein hyvää uutta alkanutta vuotta 2021 ja loppiaista samalla! Kilpajuoksu koronan kanssa varjostaa tätäkin vuotta vielä mutta ihan varmasti olemme jo paremmilla vesillä kun nyt maltetaan pitää pää kylmänä eikä hötkyillä. Rokotukset ovat onneksi jo alkaneet ja valoa tunnelin päässä jo näkyy <3

    VastaaPoista