31 joulukuuta 2021

Tervetuloa uusi vuosi 2022!

Käsillä on vuoden 2021 viimeinen päivä, joka on taittunut jo illan puolelle ja rakettien paukuttelu on alkanut (aika tarkalleen klo 18). 

Kulunut vuosi on ollut erilainen verrattuna edeltäjiinsä eikä sitä osannut kuvitella vuoden alussa kuinka paljon erilaisia rajoituksia sitä kohtaisikaan ja millaiseksi elämä tämän pandemian varjossa muokkaantuu. Vaikka vuosi 2021 kokonaisuudessaan oli ehkä tapahtumaköyhä ja hieman ankeakin niin yksi parhaimmista asioista on ollut se, että olen ollut terveenä ja sitä tietysti toivon jatkossakin. 

Nyt on aika siirtää katse alkavaan uuteen vuoteen 2022 ja toivoa siitä edeltäjäänsä parempaa.

kuva lainattu netistä

Kiitos kaikille blogini lukijoille ja yhteistyökumppaneille vuodesta 2021!

Olkoon uusi vuosi 2022 hyvä ja parempi kuin päättyvä, vanha vuosi 2021, terveempi, täynnä empatiaa ja sympatiaa, väkivallaton kautta universumin, täynnä iloa ja valoa ikävän ja negatiivisen sijaan.

Happy New Year! Felice Anno Nuovo! Gott Nytt År! Godt Nytt År! Bonne Année! Ein gutes neues Jahr! Head Uut Aastat! s Nóvym gódom!

Kuva lainattu netistä

                                                             Mari

2 kommenttia:

  1. Hyvää uutta alkanutta vuotta 2022 sinulle ♥ Toivotaan, että tästä tulee parempi kuin päättynyt vuosi ja mekin pääsisimme pitkästä aikaan näkemään ihan livenä. Tutustuisit myös Mimmiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan tästä vuodesta selkeästi edeltäjäänsä parempaa. Niitä livetapaamisia odotan kyllä ja innolla, että pääsisin vihdoinkin tutustumaan ihastuttavaan Mimmiin!

      Poista