01 marraskuuta 2014

I Love Me -messujen satoa

No niin. Kamalan pitkän (2,5 viikon) hiljaiselon jälkeen on taas aika kirjoittaa, kun tietotekniset ongelmat on saatu ratkaistua. Melkein jo ahdisti, kun ei ole päässyt kirjoittamaan kaikesta tapahtuneesta tänne teille (nauraa).

Yksi merkittävä ja omasta mielestäni upea tilaisuus oli reilun pari viikkoa takaperin pidetyt I Love Me -messut. Pääsin messuille bloggaripassilla (ikään kuin harjoittelijana, koska paikalla oli myös messujen viralliset bloggarit erikseen), mutta harmikseni pystyin hyödyntämään tätä upeaa mahdollisuutta vain yhden päivän verran. Mutta sen tein sitäkin intensiivisemmin.


Elämäni ensimmäinen bloggaripassi! :)

Yhdessä päivässä en ehtinyt messualuetta koluta läpi kokonaisuudessaan enkä edes päällisin puolin. Keskityin osastoihin, jotka keskittyivät kauneuteen, terveyteen, luonnollisuuteen ja koruihin ja kelloihin. Näistä alla muutama itseäni eniten kiinnostanut poiminta.


Natural Good Company

Natural Good Company on keskittynyt luonnonmukaisen hyvinvoinnin lisäämiseen tarjoamalla verkkkokaupassaan luonnonmukaista kosmetiikkaa. Tuotteet ovat ystävällisiä sekä ihmisille että luonnolle ja yrityksen unelmana onkin tuoda luonnonmukainen kosmetiikka jokaisen ihmisen arkeen. Elämäntavaksi. Myytävät tuotteet ovat ekologisia, sertifikoituja ja huippulaatuisia. Tuotteita, joihin yritys uskoo ja joita se rakastaa.
Minusta aika kiva motto! Tykästyin itse ja päätin kokeilla heidän yhtä uutuustuotetta (rakenneuudistava kaktusviikunaöljy ikääntyvälle iholle). Testituote on osoittanut miellyttävältä käyttää ja ihoni on tykännyt. Ei jätä kasvoja öljyiseksi, mutta kosteuttaa tehokkaasti, kun olen käyttänyt sellaisenaan. Hyvin riittoisaa tavaraa, joten riittää toviksi. Tätä voi sekoittaa myös päivä- tai yövoiteen joukkoon muutaman tipan mikäli sen tavan kokee omakseen.
Verkkokaupassa on kattava valikoima erilaisia kauneudenhoidon tuotteita mm. Weledalta, Madaralta, Santelta ja monelta muulta.


Esillä olevia tuotteita

Kivvi

Ihan tuntematon tuttavuus minulle messuilla oli Kivvi -kosmetiikkatuotteet. Latvialaista luonnonkosmetiikkaa. Hyväntuoksuisia tuotteita ja ainakin sitruunaminttu -vartalovoide toimii. Imeytyy hyvin ja jättää miellyttävän sitruunan ja mintun tuoksun iholle. Nettisivuilta löytyy lisätietoa ja tuotteita, mutta toistaiseksi ei suomenkielellä.


Mindfulness

Omaan hyvinvointiin liittyvää on myös mindfulness, joka ei ole siis joogaa hankalissakin asennoissa vaan joogasta pehmeämpi, helpompi vaihtoehto. Hyväksyvää tietoista läsnäoloa (ei ihme, että käytetään mieluummin englanninkielistä termiä mindfulness... kirjoittajan oma huomio). Meditointi on kuitenkin varmasti tutumpi termi monelle ja antaa paremman kuvan mitä mindfulness on.
Omalla kohdallani on pienimuotoista kiinnostusta esiintynyt tällaiseen pysähtymiseen ja hetkessä läsnäolemiseen ja siksi pysähdyin yhdellä tällaisella osastolla uteliaisuuttani tutkailemaan miten se kenties onnistuisi. 
Leena Pennanen on tuonut Suomeen Mindfulness MBSR -menetelmän (Mindfulness-Based Stress Reduction), jonka on kehittänyt amerikkalainen professori Jon Kabat-Zinn yli 35 vuotta sitten. Kyse on itsehoitomenetelmästä, johon valmiudet voit saada vaikkapa viikonloppukurssilla tai pienimuotoisemmin ja harjoittelun tueksi tehdyllä omalla aplikaatiolla Mindfulness App - Leena Pennanen.
Rentoutumista ja stressinhallintaa kannattaisi harjoittaa itse kunkin vaan mistäpä sen ajan siihen löytäisi. No, ajan puute on vain tekosyy. Siis omasta mielestäni. Ehkäpä löydän itseni joltakin Leenan viikonloppukursseista tai kuuntelemasta aplikaation tuotosta julkisissa kulkiessani. Sitä en tiedä osaanko pysähtyä vai pitääkö minut liimata tai köyttää. Tai osaanko olla hiljaa, kun välillä poden puheripulia niin, että juttelen eläintarhani asukeille kotona. Niin tai pyydän anteeksi ääneen omenalta, joka putoaa lattialle... (nauraa).
Mutta jos on yhtään kiinnostusta niin kannattaahan se kokeilla.


Korut

Koruosastolla pysähdyin ihastelemaan pääkallokaulakorua, joka oli mustan puhutteleva, mutta niin bling-bling, että ihastutti kokonaisuutena. Itse osasto oli pieni ja helposti olisi voinut ohitse kävellä. Onneksi esillä olevat korut olivat minun silmääni hienoja ja pysähdyin niitä ihastelemaan. Ja kuvittelen, että osa teistä lukijoistakin varmasti pitää sen tyylisistä koruista. Kaikki eivät olleet pääkalloaiheisia; muutakin löytyy valikoimasta.
Rock by Sweden -korut ovat rock -henkisiä, uniikkeja koruja. Valikoimasta löytyy kaulakoruja, rannekoruja, korviksia ja sormuksia. Sekä naisille että miehille. Ideat ovat lähtöisin Ruotsissa tv-kuuluisuutena tunnetuksi tulleelta Laila Baggelta ja PR-tähdeltä  Lili Assefalta.
Ruotsissa koruja on saatavilla hyvin varustelluista tavarataloista ja marketeista ja näyttäisi niitä Suomestakin saavan muutamista paikoista. Verkkokauppa toimii kaikille kaikkialla.

Yllä mainittujen lisäksi ostin Foodinin kristallisoidut inkivääripalat, joita ajattelin kokeilla. Leaderin uutuusproteiinipatukoita maistelin paikan päällä, Living Earthin pakurikahvia kokeilen kotona ja Lifted -yrityksen tarjontaan tutustun ajan kanssa tarkemmin. Paljon muutakin tuli silmäiltyä ja voin vain todeta, että kivat oli messut. Tarjonta oli runsasta ja esillepanot paikoitellen hyvinkin näyttäviäkin.
Harmi, että aikani oli rajallista jäi noin puolet messujen tarjonnasta tutustumatta sen tarkemmin. Päivän messualueen kilometrilukema oli 6,8 km, joten sellainen pienimuotoinen lenkki tuli suoritettua, vaikka ei yhtäjaksoista kävelyä ollutkaan.
Ensi vuonna uudelleen, koska tämä oli itselleni antoisa kokemus! 


Foodinin herneproteiini, vaniljanmakuisena
Leaderin pähkinäpussit rivissä; pahuksen hyviä! :)

Leaderin uutusmaut proteiinipatuikoissa (juustokakku, toscakakku ja valkosuklaa)


Pakurikahvia

Koivunmahlajuoma

Arctic Warriors geelishotit; Taistelija, Puolustaja ja Energia. Kotimaista Lapista.
Messulehtinen
Linkkejä:
Arctic Warrior
Foodin
Leader                                                          Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti