03 marraskuuta 2015

Energiajuoman tuoksuiset messut

Kuluneen viikonlopun ohjelmassa oli vierailu SkiExpo -messuilla Messukeskuksessa. Samassa yhteydessä oli myös Board-, Lätkä&Säbä- ja DigiExpot, joten messutarjonta oli aika kattava. Omalla kohdallani ei varsinaisesti ollut mitään tiettyä juttua, jota messuilta etsin, mutta kaikkea aina katselen, aistin ja ihmettelen.
Näillä messuilla päärooliin nousi mielestäni virtuaalipelit, skeittaus ja talven harrasteista lautailu. Ohessa mukaan tulivat isossa roolissa erilaiset varusteet, asusteet ja kamerat. Ja energiajuomat.

Brändejä ja teemoja


Lisää brändejä ja teemoja

Nämä tunnistin; suksia rivissä! :-D
Yksi esillepano

Pelipisteet olivat valtoimenaan pelaajia jonoksi asti. Pelaajia oli monesta ikäluokasta ja valtaosa miespuolisia. Lautailijat kikkailivat sekä lumirinteessä että skeittirampeilla. Monissa pisteissä oli yleisöä katsomassa, joku selostamassa ja useita henkilöitä kuvaamassa.
Nostan hattua lautailijoille sekä lumella että rampeilla, sillä näissä lajeissa on oltava kunto, motoriikka, pää ja kehon hallinta kunnossa. Itse jätän rauhaan laudat pyörillä tai ilman, sillä siitä ei koituisi muuta kuin loukkaantumisia (nauraa). Toki taidot kehittyvät harjoittelemalla.

Näppis veikein värivaloin

Messuilla oli hyvä, energinen ja menevä tunnelma ja energiajuoman tuoksu leijui vahvasti ilmassa. Näin ´sokeripoliisina´ järkyttävä määrä energiajuomaa kulutetaan ja sokeria siinä samalla. En pysty perustelemaan sitä silläkään, että tottakai skeitatessa ja lautaillessa energiaa kuluu (xboxia pelatessakin, mikäli siinä liikutaan), mutta sokeri ei vaan ole hyväksi kellekään. Että jotain muuta trendikästä ja terveellistä olis kiva nähdä kehittyvän tilalle .

Messujen ylivoimainen alkoholiton juoma. Pysyn vesilinjalla... :-D
Kävin katsastamassa vuoden liikuntatuote- ja palvelu -kandidaattien esittelyn ja luennon miten selän voi pitää kunnossa. Ohjelmaa oli kovasti muutakin; jokaiselle jotakin. Joku ihmetteli selkäni takana toiselle ääneen nykymaailman menoa ja sitä, että oli iso katsomo, jossa pääsi seuraamaan muutamien henkilöiden pelaamista tietokoneella ja näitä pelaamisia selostettiin kuin vaikka isompaakin urheilutapahtumaa. Sellaista ei ollut tämä ihmettelijä ennen kohdannutkaan.   

Näytteilleasettajien osastoja ja muita tapahtumia
Näillä messuilla tuli fiilis, että kun vaikka laskettelurinteeseen suuntaa niin hyvin pärjää ilman energiajuomiakin, kunhan on hieno pipo tai erottuva pääsuoja, hyvä kamera ja nosteessa olevan brändin mukainen varustus. Mutta vaikea on valita, kun tarjolla on kaikenlaista kivaa, nättiä ja erottuvaa (nauraa).

Päähineitä ja pipoja; valinnan vaikeus
Äänentoistolaitteistoa...
 
Hienoja kuvia oli esillä
Tulostamisen ihmeitä

Nyt sitten vain lunta odottamaan, jos sitä tulisi sen verran, että pääsisi talvisten lajien pariin! Siis lumipalloja pyörittelemään tietty... (nauraa)

                                         Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti