01 toukokuuta 2016

Mukavia lihashuoltohetkiä! (sisältää tarjouksen)

Parin kuukauden tauon jälkeen kävin taas lihashuollossa ja kyllä se vaan tekikin taas hyvää heti sen jälkeen, kun oli ensin tehnyt kipeää (nauraa). Otin 45 minuutin hieronnan ja ajatuksena oli avata yläselän ja käsien jumit. Edelleenkin vasen hauikseni kiukuttelee ja tuntuu siltä kuin se kiertyisi paikoillaan korkkiruuviksi kovempien treenien jälkeen. Särkyä ei ole enää, mutta käden ojentaminen on ajoittain hankalaa ja tietyt liikkeet (esimerkiksi punnerrukset) on vaikea tehdä oikein, kun hauista kiristää vietävästi.
Itse venyttelen ja rullailen lihaksiani salilla tai kotona 3-4 kertaa viikossa, mutta tämän lisäksi tykkään myös käydä huollossa ammattilaisen käsissä. Ammattilainen osaa porautua syvemmälle ongelman ytimeen, kun tietää mitä tekee. Lihashuolto on nautinto sen jälkeen, kun kivuliaimmat kohdat on avattua (nauraa). 


Pilatesrulla lihasten rullaukseen
Fascia-pallo lihaskalvojen käsittelyyn
Lihashuollon pitäisi olla jatkuvaa eikä tulla mieleen siinä kohdin, kun joku paikka on jo jumissa. Kun muistaa lämmitellä ja venytellä ennen treenejä ja treenien jälkeen niin tekee itselleen pelkkää hyvää ennaltaehkäisten vammojen syntymistä ja parantaakseen palautumistaan. Eikä itsensä huoltaminen tarvitse aina sitä kovaa treeniä vaan venytellä voi kuka vain. Pieni vaiva, mutta isot hyödyt.


Tarjous

Tässä alla on tarjous teille kaikille. Käytän itse edelleen Osteomicin palveluita ja voin lämpimästi suositella palveluita teillekin. Osteomic tarjoaa toukokuun ajan kivan edun, joten käyttäkää hyväksenne.Kaikista Osteomicin palveluista saat viiden euron (5€) alennuksen hinnaston mukaisista hinnoista ajalla 1. - 31.5.2016. Alennus koskee myös lahjakortteja.
Alennuksen saadaksesi muista viimeistään maksun yhteydessä mainita tästä Kahvakuula kainalossa -blogissa olleesta tarjouksesta.

Osteopaatti Harri Röynä, Osteomic
Hoitoaikoja on tarjolla joustavasti ja voit varata niitä osoitteesta: osteomic@gmail.com
Osteomicin nettisivuilta löydät lisätietoja ja muun muassa hinnaston.


Mukavia lihashuoltohetkiä kaikille!

                                     Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti