16 toukokuuta 2016

Elä kuin viimeistä kesäpäivää

Lähestytään kesää ja grillikautta. Sään puolesta on ollut jo hyviäkin grillauspäiviä ja toivottavasti ne jatkuvat. Itse sain tilaisuuden tutustua Lidlin tulevan kesän grillaustuotteisiin mukavassa tilaisuudessa.

                          Secret Spot / White Sand Lounge                                               

Ennakkolähtö kesän Grillimaisteri-uutuuksiin tapahtui aivan ihastuttavassa tilassa; Secret Spot/ White Sand Lounge Helsingin keskustassa. Surffareiden kauppa pitää sisällään melkoisen helmen!


Koiruuksien tekeminen ja koirien ulkoiluttaminen loungessa oli kiellettyä

                                                                                                         


                                                   

Kesän makuun päästiin sisällä upeissa rantamaisemissa aaltojen rauhallisessa loiskeessa maistelemalla uutuuksia ruoka- ja juomapuolella, katsomalla Lidlin kesän mainoskampanjoita ja vinkeillä miten käyttää uusia Grillimaisteri -tuotteita. Jälkimmäisiä Lidlille on ollut kehittämässä kokki Hans Välimäki, joka oli tapahtumassa mukana videopätkän muodossa, mutta erinomaisena tuuraajana toimi toinen tunnettu kokki Henrik 'Roope' Rehbinder.


Kokkeja kuvassa

Lihaa, kalaa, kanaa, makkaraa kera raikkaiden lisukkeiden

                                                      


Kesän juttuina ovat jälkimarinadit ja kansainväliset maut, joita on haettu Etelä-Amerikasta, Meksikosta, USA:n syvästä etelästä, Välimereltä ja Aasiasta asti. Perinteiset liha- ja makkaratuotteet ja maut pysyvät, mutta rinnalle on tullut lisänä kansainvälisyys täydentämään lisukkeiden, marinadien, kastikkeiden, dippien ja naposteltavien muodossa. Jälkimarinadit sopivat ennen ja jälkeen grillauksen tai vaikka dippinä. Helpottavat ruuanlaittoa ja pitävät grillin puhtaampana.


Jälkimarinadi Korean Style
Grillimakkara Urho
Grillimaisteri -kampanjoissa on aikaisempina vuosina nähty suomalaisia jääkiekkolegendoja ja Valvomo, joka kiersi grillaamassa. Kesäkampanja 2016 ideana toimii Suomen lyhyt ja oikukas kesä. Useinkaan ei tiedä millainen kesäsää on, joten kampanja kannustaa elämään kuin viimeistä kesäpäivää. Totta vain Suomessa (nauraa).


Kesäjuomia (Karlens siiderit ja lonkero sekä Veikko -oluet)
Kesäkampanja pyörii medioissa, mutta myös toreilla voit nähdä Grillimaisterin kesäkiertueen. Kiertueeseen kuuluu 9 paikkakuntaa, joilla on koko perheen tapahtumia kesäkuun alusta heinäkuun puoliväliin. Kesään kuuluu myös se grillauksen Suomen mestarin valinta.

Grillimaisteri on Lidlin kattava, grillauksen ympärille rakennettu tuoteperhe. Valikoima uudistuu vuosittain ja on myynnissä Suomen kaikissa Lidleissä kesäsesongin ajan. Lisätietoja tuoteperheestä saat netistä: www.viimeistakesapaivaa.fi. Täältä löydät myös tuotteet ja reseptit.


Grillimaisteri perheeseen kuuluu 150 tuotetta, joten ihan varmasti jokaiselle jotakin löytyy. Lihat ovat hyvin pitkälle kotimaista tuotantoa ja siitä iso plussa. Ja grillatahan voi myös herkullisia kasviksia, kalaa ja hedelmiä, jos liha ja makkara eivät maistu.

Tästä kesää kohden ja erinomaisia hetkiä grillauksen parissa kaikille!

                                      Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti