23 toukokuuta 2016

Kesäkuntoon 2016 -tuotekampanja Bodybooster.fi -verkkokaupassa (sisältää pika-arvonnan)

Esittelen tässä uusimman lisäravinteita myyvän verkkokauppalöytöni ja blogini affliate-markkinointikumppanin; Bodybooster.fi. 
Bodybooster.fi on nopeasti kasvava verkkokauppa, jonka repertuaariin kuuluvat lisäravinteet, treenivaatteet ja -varusteet. Bodybooster.fi:n tavoitteena on olla yksi johtavista pohjoismaisista verkkokaupoista ja sen tavoitteena on motivoida treenaamaan ja kehittymään uudistamalla jatkuvasti tuotevalikoimaa ja pitämällä valikoimissa vain merkittävimmät ja kilpailukykyisimmät lisäravinteet, treenivaatteet ja -varusteet.


Bodybooster.fi -tunnus
Verkkokauppa panostaa nopeaan toimitukseen ja antaa tuotteilleen täyden tyytyväisyystakuun. Löytyy myös sellainen juttu kuin hintatakuu ja silloin tuote on edullisin Suomessa myytävä.
Todella nopea toimitus luvataan kaikille niille tilauksille, jotka saapuvat arkisin ennen klo 15. Tällöin tilaukset lähetetään vielä saman päivän aikana, mutta muutoinkin toimitusaika luvataan olevan 1-2 päivää.
Tilauksista saat myös tilillesi bonuspisteitä, joita voit hyödyntää seuraavissa tilauksissasi ja yli 50 euron tilauksiin saat myös valita ilmaisia lahjoja tilauksen yhteydessä.

Tilasin kokeillakseni Kesäkuntoon 2016 -kampanjan tuotteista Scitecin proteiiniyhdistelmän (Scitec Protein Delite), joka sopii välipalaksi, palautumiseen tai aterian korvikkeeksi. Makuna ananas-vanilja. Lisäksi Scitecin proteiinipatukan (Scitec Proteinissimo Low-carb) ja BioTechin L-karnitiini-kromijuoman suorituskykyä nostamaan ja rasvaa polttamaan (Scitec Carnitine L-karnitiini ja kromi). Kokeilen nyt miten nämä tuotteet itselleni istuvat ja mitä tapahtuu kropassa. 
Tein tilauksen torstai-iltana ja noudin asiamiespostista lauantaina, että ei siinä kauaa mennyt; todellakaan (nauraa)!


Scitec Protein Delite ja BioTech

Bodybooster.fi verkkokaupasta löydät muun muassa seuraavat tuotemerkit kuin Scitec, Gasp, Leader, Better Bodies Women/Men, BioTech, Self Omninutrion. Ja valikoimat ovat suhteelliset laajat, joten varmasti löytyy jokaiselle jotakin.

Pika-arvonta

Nyt tietysti toivon, että olette kaikki hyvin uteliaita ja käytte tutustumassa Bodybooster.fi verkkokauppaan ja siellä olevaan valikoimaan! Tähän pistän pienen ja sievän porkkanan teille ja julkaisen pika-arvonnan, jossa pyydän kommentoimaan mikä on suosikkituotteesi Kesäkuntoon 2016 -kampanjan tuotteista. 
Suosikkituotettaan 27.5.2016 iltaan klo 23 mennessä kommentoineiden kesken arvotaan 50 euron lahjakorttikoodi käytettäväksi Bodybooster.fi:n verkkokaupassa Kesäkuntoon 2016-kampanjan tuotteisiin. 
Kommentointi ei sisällä ostopakkoa. 
Kesäkuntoon 2016 -kampanja päättyy jo 31.5.2016, joten siksi tällainen pika-arvonta. Voittajalle jää siten muutama päivä aikaa lunastaa lahjakorttikoodinsa verkkokaupassa. 

Bodyboosterin verkkokauppaan pääset Kahvakuula kainalossa -blogin oikeasta sivusta löytyvästä kyseisen kaupan mainosbannerista. Bannerista löydät myös Kesäkuntoon 2016 -kampanjan alennuskoodin BBFIT16, jolla saat kyseisen kampanjan tuotteista 20%:n alennuksen tilatessasi toukokuun 2016 loppuun mennessä.

Ei muuta kuin äkkiä kauppaan tutkimaan, pika-arvontaa varten kommentoimaan ja tilaamaan, jos siltä tuntuu!


                                Mari

10 kommenttia:

 1. Moikka ja mukaan arvontaan.paljon on kaikkea kivaa ja ainakin ne urheiluliivit oli suosikkini . Salli.moilanen36@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Hyvältä näyttää nettikauppa. :) Kesäkuntoon 2016 -suosikkini on tämä pinkki rasvanpolttopaketti https://www.bodybooster.fi/kesakunto2016/biotech-pink-fit-easy-kit-rasvanpolttopaketti.html
  Mukaan siis arvontaan, lahjakortti tulisi tarpeeseen niin voisi vaikka ko. paketin tilata. :) (piivoitto@gmail.com)

  VastaaPoista
 3. Tämmöiset: https://www.bodybooster.fi/urheiluvaatteet/dcore-treenihousut-pixel-tights-black-raspberry.html, treenivaatteita ei koskaan ole liikaa.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Kyllä mä tykkäsin niin monesta! Vaatteet oli tosi mukavan oloisia, missä treenaus myös paranisi, mutta olis siellä sit noita pakettejakin! Ää. Päättäväisyyden vaikeus! Katsotaan jos voittaisin joskus! :)

  Sinulle oikein hyvää treeniä, kauniita päiviä ja hyvää tulosta! :)

  VastaaPoista
 5. Kiva arvonta! :) Tämä on mun lemppari: https://www.bodybooster.fi/kesakunto2016/scitec-protein-pancake-1036-g.html

  - Saraana (saraana.makela@gmail.com)

  VastaaPoista
 6. Proteiinipannareita olisi kiva päästä kokeilemaan :D
  talviuninalle(at)gmail.com

  VastaaPoista
 7. Onpas mielenkiintoinen nettikauppa, johon en ole ennen törmännytkään. Tilaisin ehkäpä treenihousut tuolta: https://www.bodybooster.fi/dcore-treenihousut-pixel-tights-black-grey.html?nosto=nosto-page-category1 :) hiltuha(at)gmail.com

  VastaaPoista
 8. Dcore-treenihousut olisivat ainakin mieleiset, mutta olisihan tuolla ravintolisä- ja superfood-puolellakin varmasti tilattavaa. juhtimus(at)gmail(piste)com

  VastaaPoista
 9. Trikoot tai urheiluliivit tulisvat tarpeeseen! marianna1 at luukku.com

  VastaaPoista
 10. Arvonta on suoritettu ja onni potkaisi Teijaa. Voittaja on kontaktoitu sähköpostitse. Onnittelut voittajalle ja kiitos kaikille osallistuneille!

  VastaaPoista