24 syyskuuta 2016

Kohotusta, kohennusta ja ilmettä lisää

Kulahtaneen kesäminän puunaus ja tuunaus on selkeästi syksyn juttujani (nauraa). Viime viikolla hilpasin heti aamusta luottokosmetologini taikatuolille ja joka kerta sieltä lähden freesimpänä kuin mennessäni. Kuten kampaajalla käynti niin myös kosmetologilla käynti virkistää suunnattomasti, hellii ja antaa minulle energiaa. Ja väriä kuvaamaan persoonaani ja lisäämään ilmettä.


Kukkuu! :-D
Tällä kertaa oli tarvetta laittaa väriä ripsiin ja muokata kulmakarvat. Ne kun kesän jäljiltä olivat villiintyneet, vaalenneet ja toinen mielestäni ihan jopa valahtanut. No harvemmin sitä on symmetrinen molemmin puolin, jotta sinänsä ei isompaa huolta (hymyilee). Lisäksi otin kasvohoidon, jota kokeilin alkukesästä ja johon tykästyin.


Meikitön minä unihiekat silmissä

Alkuun laitettiin värit ripsiin ja kulmiin ja sen jälkeen aloitettiin kasvohoito puhdistuksella ja kuorinnalla. Tämän jälkeen sain radiofrekvenssihoitoa, jonka tarkoitus on lämmön avulla stimuloida kollageenisäikeitä ja kiinteyttää ihoa. Tämän vaiheen jälkeen oli neulaton mesoterapia osuus, jota tehostettiin LED-valohoidolla. Tarkoituksena on kuljettaa aktiiviaineet syvemmälle ihoon ultraäänen ja sähköimpulssien avulla. Neulaton mesoterapia ja LED-valohoito yhdessä tehtynä rauhoittavat ihoa. Hommahan ei lopu tähän vaan näiden jälkeen laitetaan naamio, joka kirkastaa ihoa ja sen jälkeen vielä leväkipsinaamio, joka muokkaa ihon piirteitä. Toisin sanoen kohottaa niitä. Viimeiseksi laitetaan päivävoide.Muumiointia

Naamiointia

Hoidon eri vaiheita yllä;
valoa, voiteita ja naamioita


Ja ah, olo on kuin uusi! Ilme on kirkas, iho puhdas ja kiinteä, silmät ja kulmat sopivasti värikkäät ja olo kaikin puolin hyvä. On kohotettu ja kohennettu; siis sekä kasvoja että koko naista.
Aikaa kului kaikkinensa hieman vajaa pari tuntia, mutta pitkältä aika ei tunnu. Ajantaju jotenkin katoaa siinä ammattilaisen käsissä nautiskellessa.
Kasvohoidon nimi on Reti-Vit-V -kasvohoito ja se tehdään joko sarjahoitona tai ns. Tuhkimohoitona. Itse suosin tätä jälkimmäistä, kun käyn kuitenkin sen verran harvoin, että ei voi varsinaisesti sarjahoidosta puhua. Tuhkimohoito on hyvä ja tehokas tapa kohottaa kasvojen ilmettä kerralla ilman kirurgin veistä.

Heinin taikatuoli ja kosmetologipalvelut sijaitsevat Vantaan Tikkurilassa. Hinnaston ja palvelut löydät sekä Facebookista että nettisivuilta. Itse mielessäni suunnittelen jo seuraavaa käyntiä. Se saattaa olla kuukauden päästä, kun kulmat vaalenee ja väriä taas kaipaan. Kestovärit kulmissa ja ripsissä on niin vaivatonta elämää! Voisihan ne itsekin hoitaa, mutta luotan enemmän ammattilaiseen kuin itseeni tässä kohdin (nauraa).

                                 Mari

Ja valmiina. Unihiekat on kadonneet ja ilme kirkkaampi,
kohonneempi ja värikkäämpi2 kommenttia:

 1. Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

  FadoExpress là một trong những top công ty chuyển phát nhanh quốc tế hàng đầu chuyên vận chuyển, chuyển phát nhanh siêu tốc đi khắp thế giới, nổi bật là dịch vụ gửi hàng đi đài loan và dịch vụ gửi hàng đi canada uy tín, giá rẻ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nice to hear that the writing was helpful and thank you for visiting my blog!

   Poista