12 syyskuuta 2016

Räväkät, syksyiset värit (sis. tarjous - voim. 31.10.2016 asti)

Aloin muokata kulahtanutta kesäminääni kohti syksyä ihastelemalla luonnon värejä ja käymällä 'tukkatohtorini' käsittelyssä. Kun luonto tarjoaa jo nyt hienoja värejä, vaikka ei olekaan ruska-aika käsillä niin sitä tekee myös kampaajani ympäri vuoden. Aina on yhtä loistava lopputulos, vaikka mennessä ei ole mitään hajua mitä väriä sitä kulloinkin hiuksiinsa haluaisi.
Luonnon tarjoamaa väritystä; kesä taittumassa syksyyn
Kesän jäljiltä ajattelin, että on aika päästä eroon juurikasvusta, kirkastaa hiusteni väriä ja napata aimo annos pirteyttä päivään, ja suunnata katseensa kohti syksyä. Varasin ajan ja annoin vapaat kädet sellaisilla reunaehdoilla, että hiukset tulee saada ponnarille, kun kampaamosta lähden. No siinä ne ehdot sitten olikin, tai tuo yksi ainoa (nauraa). Muuten annan vapaat kädet ja odotan mikä on lopputulema.


Harvinaisen väritön minä... O_o
Hiuksiin laitettiin kahta väriä; tyveen luumu (viileä, tumma) ja latvoihin Fire Red. Värin vaikuttaessa nautiskelin pari kuppia kahvia ja luin aikakauslehteä. Mieleen jäi juttu Ismo Leikolasta ja hänen sitaattinsa: "Pitkän suhteen salaisuus on, että paljastaa nopeasti millainen on". Oon tässä kohdin aivan samaa mieltä ja siksi kaiketi pitkään ollut sinkkuna (kirjoittajan sarkastinen huomio ja päälle hersyvä nauru). 


Ismo Leikolan sanomaa :)
Pesupaikalla shampoopesun jälkeen tehtiin myös tehohoito (Redken chemistry shot), jolla viedään hiuksen sisään kosteutta, lisätään kiiltoa, kimmoisuutta ja edesautetaan värin pysyvyyttä. 
Mä aina odotan, että pääsen väriaineiden pesuun, sillä tykkään siitä hurjasti. Jo itse se tuoli on mukava, niska lepää ja venyy, hierontamekanismi hieroo selkää ja kampaaja päänahkaa. Ah, ihanaa hemmottelua! Ja sen verran rentouttavaa, että tekisi mieli kääntää kylkeä (nauraa). 

Lopuksi sitten hiusten leikkaus ja kuivaus. Tälläkään kertaa en luopunut otsatukastani, kun oon siihen jotenkin tykästynyt. Lopputulemana olikin sitten ikään kuin aivan uusi nainen, jolla on pirteän väriset hiukset. Ja mieli, koska kyllähän sitä ikään kuin uusiutuu kampaajalla käynnin yhteydessä. Joka kerta myös yllätyn positiivisesti siitä millaisena kampaajani minut näkee. Sitähän se kampaajalla käynti parhaimmillaan on; hiustaidetta, jolla tuodaan kantajan persoonaa esiin. 


Tyvessä luumu (viileä, tumma), latvassa Fire Red

Syksyn värit päässä

Tarjous

Pistetään hyvä kiertämään! Luottokampaajani on siis Jani ja hänet löydät kampaamosta nimeltä Neo Hiushuone Helsingissä. Hyvillä mielin voin suositella 'tukkatohtorini' kampaamopalveluita teille kaikille. Tutustumiseen on nyt tarjolla mukava porkkana kaikille blogini lukijoille ja seuraajille. 
Saat -15% alennusta värjäys-leikkauspakettien listahinnoista Janin käsittelyssä aina lokakuun loppuun asti (ajalla 11.9. - 31.10.2016). Varauksen voit tehdä nettisivuilta www.neohiushuone.fi, puhelimitse Janilta suoraan (puh. 0409102555) tai liikkeestä (puh. 096932060). Muista mainita blogin nimi ja tehdä ajanvaraus nimenomaan Janin käsittelyyn.

Nyt siis katse eteenpäin ja tästä syksyä kohden. Räväkät, syksyiset värit päässä ja mieli virkeänä! 
Sylvi ja minä, molemmilla oma persoonallinen väritys :-D
                                 Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti