28 lokakuuta 2016

Kirjamessut 2016 - tunnelmia ja tarjontaa

Torstaina alkoivat Kirjamessut ja kävin paikalla aistimassa tunnelmaa ja katselmoimassa tarjontaa. Kirjamessuilla on valtavasti ohjelmaa joka päivälle, ja kirjoja. Itse koen, että kaikkea ohjelmatarjontaa ei pysty mitenkään katsastamaan, joten kannattaa etukäteen suunnitella ja poimia itselleen parhaat palat.
Kirjoja on tarjolla kaikille niin uutuuksia kuin käytettyjä. Tarjonta näissäkin on varsin kattava.

Uusia ja vanhoja, kohdistettua ja oheistoimintaaLapsille, aikuisille, faneille ja kaikille

Faneille, uteliaille, kiinnostuneille
haastatteluja, signeerauksia, kohtaamisia

Itse menin paikalle torstaina illalla kuuden tienoilla. Väkeä oli yllättävän paljon, mutta alueella pystyi hyvin liikkumaan ja ottamaan jopa sivuaskelia astumatta kenenkään varpaille (nauraa). Kirjailijahaastatteluita oli yhtä aikaa menossa useita ja onhan lavojakin monen monta. Ilman mitään omaa reittikarttaa osuin kuuntelemaan haastattelua, jossa haastateltavana oli Harry Potter -kirjojen kääntäjä Jaana Kapari-Jatta. Ja toisessa päässä hallia osuin lavalle, jossa Taija Tuominen haastatteli Erkki Vanhasta rallin kultaisista vuosikymmenistä. 
Kirjamessuilla voit tavata kirjailijoita ja saada signeerauksen ostamaasi kirjaan mikäli ajankohta on sopiva. Kannattaa siis suunnitella päivän reittiä (hymyilee).

Ilma suosi sisätiloissa olemista (nauraa)
Kirjamessuista lisää nettisivuilta. Ja kun kirjamessut on katselmoitu kannattaa siirtyä Viini ja Ruoka -tapahtuman puolelle. Jälkimmäinen tapahtuma on menossa samaan aikaan ja tarjolla kattava valikoima viinejä ja ruokaa.

Itse olen paikalla taas lauantaina. Molemmissa tapahtumissa pyörimässä. Aistimassa ja maistelemassa. Nähdään messuilla!

                                     Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti