31 lokakuuta 2016

Messuja meille - Ski-, Board-, Game-, Digi- ja Lätkä&SäbäExpot 2016 (sisältää arvonnan)

En ole edellisienkään messujen antia ehtinyt purkaa tänne (sulatteluvaihe on vielä menossa), kun jo seuraavia messuja pukkaa. Tulevana viikonloppuna on taas melkoinen kattaus erilaisia Expo -tapahtumia, sillä Messukeskuksessa alkaa perjantaina Ski-, Board-, Digi-, Game- ja Lätkä&Säbä Expot. Hirveästi kaikkea meille kaikille kunkin kiinnostuksen mukaisesti.


Itse olen paikalla perjantaina, jolloin on ammennettava se kaikki mitä kykenee ja irti saa (nauraa). Kiinnostusta minulla riittää katsoa joka osa-alueen tarjonta ja jos ei kovin syvällisesti niin ainakin päällisin puolin. Aina irtoaa jotakin joka käynnistä. Tiedä vaikka tänä vuonna starttaisin hiihtokauteni ja löytäisin itselleni sukset, joita olen suunnitellut ostavani useamman vuoden (hymyilee itsekseen).Viikonloppuna on varmasti tiedossa teknologian uusimpia vempaimia, huippuhyvää ohjelmaa, pelejä ja muuten vain menoa ja meininkiä koko perheelle. Lisätietoja messujen ohjelmasta ja tarjonnasta löydät yllä olevista Expo -kohtaisista linkeistä.
Omat messufiilikseni näistä messuista kuulette myöhemmin.

Arvonta

Olen mukana messuilla bloggaripassilla ja sain tilaisuuden arpoa messulippuja blogin lukijoiden kesken. Osallistu pikakisaan kommentoimalla jotakin blogiin tiistai-iltaan klo 20 mennessä (1.11.2016 klo 20 mennessä). Osallistuneiden kesken arvotaan SkiExpo -messuliput (2 kpl) viikonlopun messuille. Yksi lippu oikeuttaa yhden hengen sisäänpääsyyn messuille (ja kaikkiin 4 tapahtumaan). Ja lisäksi arvon kommentoineiden kesken messulahjaliput (2 kappaletta) ja nämä liput oikeuttavat yhden hengen sisäänpääsyyn johonkin loppuvuoden messutapahtumista Messukeskuksessa. Voittaja saa itse päättää mihin messuille haluaa voittamansa liput käyttää.
Arvotaan siis yhteensä 2 palkintoa (pääsyliput, 2 kappaletta, SkiExpoon ja yksi 2 lipun lippupaketti mihin tahansa Messukeskuksen loppuvuoden messuista).

                                       Mari

5 kommenttia:

 1. Mukana arvonnassa :)
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Lunta odotellessa ja mukana arvonnassa! :) taskila.jonna(at)gmail.com

  VastaaPoista
 3. Mukana arvonnassa, olisi mahtavaa voittaa lahjalippusetti ja viedä sisko meidän viikonloppu-messuille:)

  Maria
  markkamaran@hotmail.com

  VastaaPoista
 4. Ehdottomasti mukana arvonnassa! Messut on kivaa tekemistä syksyyn ja haluaisin kovasti päästä käymään vielä koiramessuilla!

  anniina.meriluoto@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Arvonta on suoritettu ja onni potkaisi Marja-Liisaa ja Jonnaa. Voittajat ovat saaneet sähköpostia. Vielä onnittelut voittajille ja kiitos kaikille osallistuneille!

  VastaaPoista