21 toukokuuta 2017

Kuplia veteen Sodastream -hiilihapotuslaitteella

Sain taannoin testiin Sodastream -hiilihapotuslaitteen erään bloggaritilaisuuden myötä. Juon paljon vettä ja ajattelin, että saisin tämän laitteen ansiosta vaihtelua veteeni. Siis niitä kuplia, jotka on vedessä ihan kivoja (nauraa).Paketti sisälsi hiilihapotuslaitteen (malli Sodastream Spirit, väri valkoinen), muovisen juomapullon ja hiilioksidikapselin sekä käyttöohjeet. Käyttöohjeista en ensimmäisellä silmäyksellä löytänyt ohjetta laitteen käyttämiseen ja sitä tietoa miten mikäkin esine toimii ja minne ne laitteessa sijoitetaan. Jäi siis käyttäjän itsensä pääteltäviksi ja sehän se on aina jännää (hymyilee). Laitteen toimintakuntoon saaminen on kuitenkin melko yksinkertaista ja siitä pisteet valmistajalle. Ei ole siis liiemmin liikkuvia osia tai kohtia, joissa jokin esine olisi mahdollista asetettaa väärin tai väärään paikkaan.

Avasin laatikon, nostin sieltä muovisen pullon, hiilioksidikapselin ja hiilihapotuslaitteen pois. Avasin hiilihapotuslaitteen takaosan ja poistin hiilioksidikapselin muovikääreen, kiersin hiilioksidikapselin hiilihapotuslaitteen takaosaan ja napsautin laitteen takakannen paikoilleen. Laskin muovipulloon vettä pullon kyljessä olevaan rajaan asti, asetin pullon hiilihapotuslaitteeseen ja tönäisin kevyesti pulloa laitetta kohdin, jolloin se asettui tukevasti paikoilleen. Sitten vain painelin hiilihapotuslaitteen päällä olevasta painikkeesta ja kuplia ilmestyi veteen. Pullo lähtee irti laitteesta kevyesti vetämällä ja vesihän se maistui varsin hyvältä myös kuplilla.

Älyttömän yksinkertainen keino piristää päiväänsä ja juomaansa vettä! Laite on helppo käyttää, juomapullo on uudelleenkäytettävä ja laitteen juomapullon lukitus on kätevä; Snap lock -lukituksella ilman pullon kiertämistä. Sähköä laite ei käytä, takuuta luvataan 2 vuotta ja yhdellä hiilioksidipullolla hapotat 60 litraa vettä. Tosin meikäläisellä ei taida riittää niin pitkälle, kun innoissani painelen useita kertoja (nauraa).Ainakin nyt olen innoissani uudesta kuplalaitteestani! Kerron tuntemuksia ja käyttökokemuksia lisää myöhemmin, kun olen päässyt sinuiksi laitteen kanssa.


                                               Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti