01 toukokuuta 2017

Aistinautintoja - Nivean uutuustuotteet

Tässä kevään aikana olen päässyt osallistumaan monen näköisiin tilaisuuksiin ja yksi sellainen oli tilaisuus, jossa annettiin aisteille tilaa ulkoasultaan rujossa rakennuksessa ja sisältä kauniissa tilassa ja itse tilaisuudessa. Kyse oli Nivean bloggareille järjestämästä keväisestä hemmotteluhetkestä Urban Mandalan joogastudiolla Tehtaankadulla.
Sain samalla kertaa tutustua Nivean uusimpiin tuotteisiin hyvin rauhallisessa ympäristössä, nauttia hyvästä ruuasta, joka oli laitettu esille kauniisti (kuten myös Nivean tuotteet) ja antaa aistien tehdä työtään. Joogahetkikin oli tarjolla halukkaille, mutta tällä kertaa itselleni riitti se tila, tunnelma ja tarjonta.

Nivea Body Oil in Lotion -sarjan tuotteet

Ovi ja ohjeistukset
Urban Mandalan kevätkalenteri
Kauniin väriset tervetuliaisjuomat
Menu by Willitomaatti Catering
Yllä tarjottavat, jotka sekä maistuivat että näyttivät hyviltä
 Nivean Care Shower Creme Oil Pearls -suihkusaippuat
Nivea erilaisissa kesätunnelmissa
Tulevana kesänäkin tarvitaan aurinkosuojavoiteita, kun se aurinko sieltä alkaa paistella. Erittäin kivalta kuulostaa Nivean aurinkosuojauutuus, joka on tahraamaton, ja joka suojaa sekä ihon että vaatteet. Pitkän tuotekehityksen tuloksena on tullut markkinoille aurinkosuoja, jonka uusi koostumus sisältää tehokkaan aurinkosuojan ja ainutlaatuisen Clothing Protection Complex -vaatesuojateknologian. Sen avulla UV-suodattimien aiheuttamat tahrat vaatteissa lähtevät helpommin pesussa pois. Kuulostaa hyvältä, eikö totta! Koska onhan se aivan valtavan ärsyttävää, kun aurinkosuojan käyttö jättää tahroja vaatteisiin. Siis niitä kellertäviä tahroja, joita ei ole saanut pesuissa pois. Odotan mielenkiinnolla, että pääsen itse testaamaan...
Uusi teknologia löytyy jokaisesta Nivean Sun Protect & Moisture -sarjan aurinkosuojatuotteesta sekä Nivea Sun Kids -aurinkosuojatuotteista.
Urban Mandalan joogastudion sisustusta

      Kevätmarkkinoille Nivealta tulee uudet suihkusaippuat, joiden hoitava koostumus ja tuoksut hemmottelevat käyttäjäänsä. Sarjan Care Shower Creme Oil Pearls -suihkusaippuat antavat ripauksen luxusta suihkuhetkiin arjen keskellä. Tuoksuina ovat kirsikankukka, ylang ylang ja lotus ja tuoksut ovat sen verran mietoja, että minäkin tuoksuherkkänä ihmisenä en ala kakoa kurkkuani (hymyilee).                                      

Kahden yllä mainitus tuotesarjan lisäksi Nivealta tulee Body Oil in Lotion -vartalonhoitosarja, jossa aisteja hivelee kaunis ja eteerinen tuotteen ulkoasu ja tuoksut vanilja, kirsikankukka ja ruusu. Aistinautintoja, jotka kohottavat mielialaa. Uudenlaisen sarjan tuotteet sisältävät hoitavia öljyjä yhdistettynä nopeasti imeytyvään kosteusvoiteeseen. Helposti imeytyvänä tuotteen levittäminen iholle on miellyttävää eikä se jätä ihoa tahmaiseksi. Monta asiaa, jotka itselleni ovat niitä juttuja, joiden takia käytän aika paljonkin Nivean tuotteita. Näissä kaikissa tuotteissa on tunnistettavissa SE NIVEA -tuoksu, jonka varmaan kaikki ovat jossakin elämänsä vaiheessa kokeneet.
Kippis ja kulaus! Loistavasti onnistunut tilaisuus, jossa ainakin minun mieleni lepäsi ja aistini saivat nautintoja. Nyt sitten odotetaan aurinkoisia päiviä ja testataan uutuuksia.

                                                      Mari

Ps. Lyhyt otanta tilaisuudesta videon muodossa löytyy Kahvakuula kainalossa -blogin YouTube -kanavalta


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti