13 elokuuta 2017

Hyvinvointiaamu Becelin uusien makujen parissa

Kesän alussa koin uusia makuja, kun pääsin osallistumaan Becelin hyvinvointiaamuun. Tarjolla oli pientä purtavaa, jonka esillepano hiveli silmää ja maut makuaisteja sekä halukkaille jooga tilaisuuden lopuksi. Paikkana tälle kaikelle oli minulle uusi tuttavuus Cargo Helsingin Ruoholahdessa.                                                
                               
  

 

 

 


 
Paikalla esiteltiin uudet kasvipohjaiset levitteet Beceliltä (avokado-limeöljylevite, saksanpähkinäöljylevite ja luomulevite) ja näitä oli käytetty myös tarjolla olevien purtavien tekemisessä. Avokadolime-hummus maistui siemennäkkärin kera ja matcha-letut maistuivat marjojen kanssa. Ja sen verran hyvältä levitteet maistuivat minulle usean vuoden levitteettömän kauden jälkeen, että kesän aikana olen nautiskellut näitä muun muassa uusien perunoiden kanssa. Nam!
Tilaisuudesta sain matkaan bloggari Sara Vannisen kehittämät reseptit avokado-lime-hummukseen ja matchalettuihin, ja aionkin näitä testata ehtiessäni. 

Becelin uudet levitteet ovat jo kaupoissa ja kasvirasvalevitteillä on myönnetty Sydänmerkki. Muutoinkin nämä ovat hyvänmakuinen vaihtoehto päivittäisten hyvien rasvojen sarjaan ja jokaiselle sopiva vaihtoehto. Näitä voit käyttää ruuanlaittoon, leivän päälle ja leivontaan. Laktoosittomia, maidottomia ja sopivia vegaaniruokavalioon.

Aamun hyvinvointitilaisuus oli aika aistillinen ja välitön, sää aurinkoinen ja Cargo paikkana miellyttävä tuttavuus. Jos kiinnostaa käy nauttimassa aamiaista, lounasta tai vaikka kahvilla paikan päällä. Itse ajattelin käydä testaamassa paikan kasvisruokatarjonnan.


Niin ja Becel teki vaikutuksen maullaan ja tuli jäädäkseen. Makuhermoja kutittelemaan sopivissa määrin (hymyilee).

                                           Mari

#elähyvin
#syöhyvin
#Becel


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti