23 syyskuuta 2017

Radisson Blu Seaside Helsinki uudistui

Radisson Blu Seaside Helsinki on uudistunut ja ison remontin jälkeen sisätilat ovat kokeneet hienon päivityksen. Ulkokuori on säilynyt samana.

Huoneet, käytävät ja yleiset tilat ovat saaneet vaikutteita satamasta ja urbaaneista kaupungeista. Ja minusta muutoksissa on onnistuttu erinomaisesti. Sopivassa määrin kaikkialla näkyy satamahenkisyys ja urbaanius; urbaani Helsinki. Seaside on tämän muodonmuutoksen jälkeen hyvin vahvasti osa modernia Helsinkiä ja kaupungin ilmiöitä esittelevä tarina. Siis tribuutti stadilaiselle elämänmenolle, joka näkyy myös tapahtumissa ja palveluissa hotellin tunnelman lisäksi.
Hotellin uudistuksella halutaan myös tukea Helsingin kaupungin strategisia tavoitteita rakentaa viihtyisiä kaupunkiympäristöjä, joissa ihmisten on mukava työskennellä ja asua ja uudistukseen on kysytty ideoita lähiseudun yrityksiltä ja naapureilta.
Seasidesta halutaan mielenkiintoinen, urbaani ja ennakkoluuloton hotelli, joka on avoin kaikille kaupunkilaisille ja sen vieraille.

Uudistuksen yhteydessä luotiin muutama Suomessa ainutlaatuista huonekonseptia. Double King -huoneissa on kaksi tuplaleveää vuodetta, joilla taataan hyvät unet koko perheelle ja Leffa -huoneet ovat monipuolisia viihdekeitaita, joissa viihdytään (sisältävät moottoroidut sängyt, suuret screenit ja laajat elokuva- ja pelivalikoimat). Näillä huonetyypeillä vastataan maailmanlaajuiseen staycation -ilmiöön, eli ihmisten haluun viettää minilomaa lähiympäristössä.
Uudistumisen myötä Seaside vahvistaa rooliaan Suomen kahdeksan Radisson Blu hotellin ketjussa, joista jokainen hotelli on uniikki ja tarjoaa oman identiteettinsä ja tarinansa kautta erilaisen ja yksilöllisen tavan kokea kansaivälisen Radisson Blu -brändin vahvuudet.

Kuvat kertokoot puolestaan käynnistäni. Itse tykkäsin näkemästäni ja nautin uudistuksien ilottelusta. Ei liikaa vaan juuri sopivasti rouheaa ja urbaania huoneissa, materiaaleissa, pinnoissa, olemuksessa ja ilmapiirissä.


Parasta on, kun menee itse paikalle aistimaan! 


                                                      Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti