08 lokakuuta 2017

Olen iloinen, kun omaan hyvät lenkkarit!

Olen iloinen, kun omaan hyvät lenkkarit, joilla kipittää pitkin poikin maita ja mantuja. On kävelty poluilla, metsässä, , soralla, asvaltilla, mukulakivillä, kallioilla ja jopa punaisella matolla. 
Nyt pääsääntöisesti käytössäni olevat kengät ovat Merrellin tuotannosta ja vuoden 2016 mallistoa, mutta pitäneet jalkani lennossa monen monta kävelylenkkiä metsässä ja maanteillä. Käyttötarkoitus näillä kengillä on trail, pääosin metsätiet ja ominaisuuksiensa mukaan soveltuvat fitnessistä juoksuun ympärivuoden.
Ei ole ollut valittamista minulla eikä jaloillanikaan. Lesti on sopivan leveä ja kenkä mukavan napakka ja hirmuisen kevyt. Askel ei paina ainakaan kengän takia (nauraa). Ja kun kerran kengät eivät reissun päällä itsestään ilmoittele ne ovat silloin varsin hyvät (sekä jalat että niiden omistaja voivat hyvin).Nämä kengät ovat olleet kovassa käytössä niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Pakkaan ne mukaan aina, jos tiedän, että kävelen paljon.
Merrellin jalkineita on tullut valittua ennenkin, sillä useimmiten kengän lesti on jalalleni sopiva. Kenkämalli voi olla talvi- tai kesäjalkine tai jotakin siltä väliltä, mutta lesti on se mikä ratkaisee, kun kenkää valitsen.

Merrell ei ole suomalainen yritys vaan sen kotimaa on Yhdysvallat. 
Mallistot vaihtuvat vinhaa vauhtia ja nämäkin pitkään palvelleet kenkäni (Merrell all out crush shield juoksukengät) ovat auttamattomasti jo vanhaa mallia. Joku verkkokauppa näitä vielä myi, kun tovi sitten netissä surffailin ja etsin.

Näistä juoksukengistä on kiittäminen Merrelliä. Kuten yllä jo mainitsin niin hyvät kengät ovat jalkojeni ilo! Mukavia kilometrejä on takana ja toivottavasti vielä edessäkin (hymyilee).                               Mari
Video alla:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti