08 syyskuuta 2019

Fruit Drops makutiivisteellä tvistiä kuplaveteen (sisältää arvonnan)

Pari vuotta takaperin postasin testiin saamastani SodaStream -laitteesta ja sitä kautta elämääni tulleista kuplivista hetkistä. Laite on edelleen kovassa ympärivuotisessa käytössä ja kuplivia hetkiäkin on liki päivittäin (nauraa). SodaStream -laite ei siis tässä taloudessa siirry talvilevolle kesän jälkeen vaan käytän sitä ympäri vuoden vaihdellen välillä tavallisesta vedestä kuplaveteen. 

#kaupallinen yhteistyö #SodaStream
SodaStream Fruit Drops makuaromit
Siinä kohdin kun kuplavesikin pelkän veden lisäksi käy tylsäksi on tarjolla erilaisia makutiivisteitä, joilla voi näppärästi tuunata oman vetensä. Vaikka itse tykkään vedestä pääsääntöisesti vain kuplilla piristettynä, tulee ajoittain leikittyä makuaromeilla. Fruit Drops makutiivisteellä saan sitä pientä kaivattua tvistiä helposti.

SodaStream on lanseerannut Suomen markkinoille Fruit Drops -makuaromit, jotka on sokerittomia, kalorittomia ja valmistettu luonnollisista ainesosista. Ne eivät siis sisällä keinotekoisia makeutusaineita, väriaineita tai aromeja.  
Jos siis kaipaat vaivatonta tapaa maustaa kevyesti ja terveellisemmin kuplajuomasi niin nämä makuaromit ovat hyvä vaihtoehto. Puolikas teelusikallinen litraan kuplavettä riittää eikä se muuta juoman pH-arvoa tai vahingoita hampaita. Hyvä muistaa kuitenkin se, että käytettäessä hanavettä vesijohtoveden pH-arvo vaihtelee alueellisesti ja tuo vaihtelu vaikuttaa juomankin pH-arvoon.
Fruit Drops makuaromeja löytyy kuusi eri makua; mansikka, vadelma, appelsiini, persikka, greippi ja sitruuna-lime ja niitä on saatavilla hyvin varustetuilta jälleenmyyjiltä suositushintaan (10,95€/pullo). Pullo on pieni (40ml), mutta riittoisa, sillä oikein annosteltuna makua riittää noin 20 litraa kuplajuomaa. 
Mun suosikkimakuni näistä ovat greippi ja sitruuna-lime... ja mansikka, vadelma, appelsiini ja persikka... En siis ole osannut vielä päättää (nauraa).
SodaStream juomapullo, konepesun kestävä
SodaStream kehittyy ja samalla mietitään vastuullisuutta. Itseäni tämä miellyttää.Muovipulloilla on viimeinen käyttöpäivä, jonka jälkeen ne on hyvä heittää pois, pullot voi valtaosan nykyään pestä astianpesukoneessa ja saatavilla on myös lasisia pulloja mikäli muoviset eivät miellytä. Näin kannustetaan kotitalouksia säästämään kertakäyttöisten muovipullojen kulutuksessa antamalla valmiudet valmistaa kuplavetensä itse ja suosimalla uudelleenkäytettäviä pulloja. 
Omalla kohdalla uudelleenkäytettävyys näkyy suoraan siinä, että nykyään hyvin harvoin tulen ostaneeksi kivennäisvettä kaupasta kotiin, ja palautuspulloja ei siten kerry takaisin vietäväksi.

Tässä vielä linkki parin vuoden takaiseen postaukseeni Kuplia veteen - SodaStream.


SodaStream Spirit (kuva lainattu SodaStreamin omalta sivulta)


                                    Mari

Arvonta

Kun on mahdollisuus jakaa makua elämään ja kuplavesiin arvon blogin lukijoiden kesken yhden Fruit Drops -makuaromipakkauksen (tuotepaketti sisältää yhden makuaromipullon, 40ml).
Makuvaihtoehtoina ovat: mansikka, vadelma, appelsiini, persikka, greippi ja sitruuna-lime.
Voit osallistua arvontaan kommentoimalla tähän blogipostaukseen nimesi, sähköpostiosoitteesi ja suosikkimakusi yllä olevista makuvaihtoehdoista.

Osallistumisaikaa on perjantai-iltaan (13.9.2019) klo 20 asti, jonka  jälkeenvoittaja saa minulta sähköpostia, jossa sovitaan tarkemmin tuotteen lähettämisestä.


Onnea arvontaan!5 kommenttia:

 1. Sitruuna-Lime on suosikkini, ihana palkinto.
  henna.holappa1@luukku.com

  VastaaPoista
 2. Appelsiini houkuttelee kovasti! minuhno@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Persikka.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Arvonta on suoritettu ja voittaja on saanut sähköpostia. Arpaonni suosi tällä kertaa Teijaa. Onnea voittajalle ja kiitos kaikille osallistuneille!

  VastaaPoista