02 lokakuuta 2019

Mikroneulauskynän surinaa (sisältää arvonnan)

Maaliskuun lopussa postasin ensikosketuksestani mikroneulaukseen. Kun kesä on aikaa, jolloin mikroneulausta ei suositella tehtävän seuraava kertani siirtyi tänne syksylle. Ensimmäinen kerta oli sen verran hyvä kokemus kokonaisuutena, että jatko tuntuu hyvältä ajatukselta. 
Niinpä sitä istahdin SKY kosmetologi Heinin taikatuoliin ja mikroneulauskynä alkoi surista.
*kaupallinen yhteistyö SKY kosmetologi Heini Savolainen kanssa
Bielenda on pop!
Mikroneulaus on edelleen trendikästä ja suosio tuntuu vain kasvavan. Se on vakiinnuttanut asemansa kuluttajien mielissä ja kosmetologien tarjonnassa. Mikroneulaus koetaan tehokkaana hoitona iho-ongelmiin. Ja kun kovasti nykyään tavoitellaan nuorekasta ihoa niin tässäkin kohdin mikroneulaus vastaa haasteeseen ja moni kokee ihonsa nuorentuneen hoidon jäljiltä.
Minäkin.
Vaikuttavia aineita kasvoillani

Kuulostaa ehkä hieman oudolta, että vaurioitetaan ihoa tieten tahtoen, mutta se on yksi mikroneulauksen toimintaperiaatteista. Mikroneulauksessa ihon vauriointi tehdään kuitenkin hallitusti ja vauriot ovat pieniä. Siitä alkaa ihon paranemisprosessi, jonka aikana ihossa muodostuu lisää kollageenia ja ihon verenkierto paranee, ja nämä asiat edistävät ihon kiinteytymistä, arpikudoksen paranemista, juonteiden silottumista, ihohuokosten pienenemistä ja ihon sävyjen tasoittumista. Iho myös vastaanottaa tehokkaammin ja syvemmälle hoitavat aineet, joita mikroneulauksen jäljiltä iholle viedään.

Neulausta voidaan tehdä kasvojen lisäksi vartalolle (esimerkiksi venymäarvet ja selluliittikohdat). Kasvojen ihoalueella voidaan käsitellä kaikki alueet lukuunottamatta silmänympärysihoa, nenäluun päällistä ja huulia.
Mikroneulaus sopii erinomaisesti myös epäpuhtaalle iholle, koska sillä voidaan vähentää ihon pinnan alle koteloituneita epäpuhtauksia. 
Suosituimpia mikroneulauksen hoitoja ovat aikuisen ihon hoidot, joissa kiinteytetään ihoa, stimuloidaan kollageenin tuotantoa ja hoidetaan juonteita. Mikroneulauksella voi myös vahvistaa ohutta ja herkkää ihoa stimuloimalla sitä. Ja normaalille iholle on tarjolla kirkastavia hoitoja.

Tunti kului taas vauhdilla ja mikroneulauskynän surinaa ei tästä ajasta lopulta kuulunut kuin vajaa 10 minuuttia. Puheen pölpötystä kyllä koko tuon hoidon ajan (nauraa).
Ihon kuorinnan, ihoa kosteuttavan ja viilentävän ampullin ja rauhoittavan naamion jäljiltä naamion takaa kuoriutui kasvot, joiden iho tuntui keveältä, kiinteältä ja ihanan kostealta. Se on minusta varsin ihana tunne, kun ei kiristä! 
Lievää punoitusta oli havaittavissa poskipäissä, leuassa ja otsassa, jossa taisikin sijaita tällä kertaa kaikki omistamani hermot (nauraa).
Sieltä naamion takaa kuoriudutaan...

Seuraavana aamuna punoitusta ei enää kasvoissa ollut havaittavissa. Muita huomioita tämän hoitokerran jäljiltä oli se, että otsan iho oli hieman kosketusarka pari päivää mikroneulauksen jälkeen ja kasvojen iho janosi kosteutta normaalia enemmän viikon ajan.

Kun mikroneulausta suositellaan otettavan sarjahoitona niin seuraava kerta on jo sovittuna. Siitä ja tuntemuksista hoidon jälkeen sitten taas oma postauksensa.

                                     
                                  Mari

ps. Mikäli kiinnostaa kokeilla mikroneulausta, kysy vapaita aikoja Heiniltä (FB: SKY Kosmetologi Heini Savolainen, sijainti Hiekkaharju, Vantaa).Arvonta

Arvon blogissani 2 pääsylippua I Love Me 2019 -messuille.Yksi pääsylippu oikeuttaa yhden hengen sisäänpääsyn I Love Me 2019 -messuille yhtenä päivänä.Osallistumisaikaa on maanantaihin 14.10.2019 klo 19 asti.Kommentiksi riittää osallistujan etunimi/lempinimi ja sähköpostiosoite. Arvonnan voittajat saavat pääsyliput sähköpostitse antamaansa sähköpostiosoitteeseen. 

Onnea arvontaan!2 kommenttia:

 1. Arvontaan haluan osallistua. Ja varmaan lähden kokeilemaan myös tuota mikroneulausta :)
  Hyvää syksyn jatkoa!
  //Nanna sannaset@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt olikin arvonta varsin helppo, kun osallistujia oli vain Nanna. Nannalle lähteekin sitten 2 pääsylippua I Love Me 2019 -messuille. Onnea voittajalle ja mukavia messuja!

   Poista