18 lokakuuta 2019

Viikonloppuna I Love Me 2019 -messut

Vuosi on taas vierinyt siihen pisteeseen, että tulevana viikonloppuna on I Love Me 2019 -messut. Tiedossa on taas täyttä tohinaa, kauneudenhoitoa, tuotteita ja asiaa perjantaista sunnuntaihin Messukeskuksessa. Itsekin pyörähdän paikalla ainakin perjantaina ja ehkä myös sunnuntaina aamupäivällä.Messujen ohjelma ja näytteilleasettajat löytyvät netistä (I Love Me 2019 ohjelma) ja siellä kannattaakin käydä ennakkoon tutustumassa ja valitsemassa itselleen ne parhaat tärpit. Ohjelmatarjonta on kattava ja jokaiselle päivälle löytyy mielenkiintoisia esityksiä. 

Tänä vuonna aion tutuksi tulleista näytteilleasettajista katsastaa ainakin Garmin Finland Oy:n, Face Helsinki Oy:n, Arctic Warriorsin ja Nordic Premium Finland Oy:n osastojen tarjonnan. Käytössäni on aina ranteessa kulkeva Garminin rannesykemittari (Forerunner 235), joka toimii samalla ihan normaalisti kellona ja olen tuotteeseen ollut erittäin tyytyväinen. Myös varaosapalvelu toimi taannoin vikkelästi, kun laitteen ranneke sai osumaa ja piti vaihtaa. Osastolla käyn ihmettelemässä uutuuksia, joita Garminilta on tullutkin melkoisen reipasta tahtia.  
Garmin Forerunner 235
Face Helsinki tuo maahan mm. puolalaista kosmetiikkaa merkeiltä Ziaja ja Bielenda. Ziajan tuotteet ovat aktiivisesti mukana omassa arjessani aamuin illoin ja Bielendan tuotteet enemmän tehohoitoina ja arjen luksuksena. Viime vuonna sain messuilta mukaani ihastuttavat Bielendan tuotteet meikinpoistoon, ihoa uudistavan seerumin kasvoille ja dekoltee -alueelle sekä ihoa uudistavan kasvovoiteen. Meikinpuhdistusvoide on jo loppunut, seerumin osalta viedään viimeisiä ja kasvovoide riittää ehkä muutamaksi kerraksi. Aivan loistava sarja ja itse tykkään näistä kurkumaa ja chiaa sisältäväistä tuotteista paljon. Bielendan ihonhoitosarja on saanut inspiraationsa kasveista ja se sisältääkin kasvi-, kukkais- ja yrttiuutteita mottona antaa kehon ja mielen palautua takaisin luontoon. Sarjaan kuuluvat: 
- kurkuma&chia, joka ravitsee ja uudistaa kasvojen ja dekoltee -alueen ihoa ja on suunniteltu aikuisen ihon tarpeisiin
- pellava&rosmariini, joka on vartalon kosteuttamiseen suunniteltu ja jättää viettelevän tuoksun
- vadelmansiemenöljy&sitruunamelissa, joka on antioksidanttinen ja kosteuttava tuote kasvoille. 

Arctic Warriorsin tuotteet ovat itselleni tuttuja ja olen käyttänyt viherjauheseos Virkkua, kuusenkerkkäjauhe Kerkkää ja eliksiireistä Sinniä kausiluonteisesti. Nyt jäljellä on enää ripaus Kerkkää, mutta mikäli villiyrtit kiinnostavat kurkkaa Arctic Warriorsin osaston tarjontaa; maistele ja haistele!


Nordic Premium Finland Oy on nimenä ehkä tuntematon, mutta tuotteiden osalta paremmin tunnettu. Yritys tuo maahan Solgarin ja Terranovan ravintolisiä ja oma tuotesarja on nimeltään Nordiq Nutrition. Olen aikaisemmin kirjoittanut parikin postausta (Lisäravinteita oman hyvinvointisi tueksi ja Aikaisempien vuosien messulöytöjä); linkkien takaa löytyy lisää tietoa.

Näiden yllä mainittujen lisäksi tarjolla on valtava määrä näytteilleasettajia, joista osa täysin uusiakin. Minulla on vahva tunne siitä, että löydän kyllä uusia tuotteita, palveluja ja teille kerrottavaa messujen jälkeen (nauraa). I Love Me -messuilta on joka vuosi tullut tehtyä löytöjä, joista on iloa itselle ja kiva kertoa muillekin. 

Mukavia messuja kaikille!


                                       MariEi kommentteja:

Lähetä kommentti