17 maaliskuuta 2014

Magnesiumsuihkeet - uusi tuttavuus

Testattavana on ollut hetken aikaa Magnesium Oil, Joint spray ja Magnesium Oil, Sport oil. Kaksi magnesiumsuihketta, joista Joint spray on suunnattu niille, joilla on kulumia, nivelrikkoa, suonenvetoja, levottomat jalat, reumaa, issiasvaivoja ja jännetupintulehdusta ja Sport oil on sitten suunnattu nopeuttamaan palautumista, lämmittämään lihaksia, estämään suonenvetoja ja kramppeja ja lisäämään verenkiertoa kaiken ikäisillä.
Suihke on tarkoitettu suoraan iholle suihkutettavaksi ongelmakohtaan. Suihkeissa oleva magnesium on magnesiumkloridimuotoista luonnon magnesiumia, jota tehostetaan mm. talvikkiöljyllä, glukosamiinilla ja mentholilla (Joint spray) ja sitruunalla, mustapippurilla sekä kamferipuun eteerisillä öljyillä (Sport oil). 

Magnesiumsuihkeperheeseen kuuluu muitakin suihkeita kuten Magnesium Oil, Goodnight spray ja Magnesium Oil, Original spray. Ensimmäinen on suunnattu univaikeuksista, stressistä, yöhikoiluista ja yöllä heräämisestä kärsiville rentoutumiseen ja jälkimmäinen migreenistä, päänsäryistä, lihaskrampeista, kasvukivuista, levottomista jaloista ja suonenvedoista kärsiville ja tämä sopii myös raskaana oleville.

Oma lempparini näistä kahdesta on tuo Magnesium Oil, Sport spray. Se toimii itselläni hyvin kovien salitreenien jälkeen palauttamaan lihaksia ja spray on sinänsä armollinen, että sen voi vähän jäykemmälläkin kädellä onnistua suihkauttamaan oikealle kohdalle eikä tarvitse ylettyä hieromaan, jotta aine imeytyisi. Mukava, käyttäjäystävällinen ja toimiva.

Lisää tietoa näistä Better You:n tuotteista löytyy Nordic Health Sprays:in sivuilta. Siellä on muitakin mielenkiintoisia suihkeita, joihin kannattaa tutustua (mm. vitamiinisuihkeita).
Nordic Health Sprays

Ovatko nämä teille tuttuja tuotteita? Onko teillä itsellänne millaisia kokemuksia näistä suihkeista?


                                                            Mari

6 kommenttia:

 1. Auttaaks noi ihan oikeesti? Itselläni suonenvedot kiusaa ja olen käyttänyt suun kautta otettavia magnesiumvalmisteita, enkä koe saavani paljonkaan apua niistä.
  Minkä hintasia noi on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hinta on siinä 25 euron molemmin puolin (ei paljon alle, mutta ei paljon päällekään). Mulla on aina ollut suonenvetoja ja lihaskramppeja, mutta nykyisin ne alkavat olla tosi harvinaisia (onneksi). Runsaasti vettä, suolaa ja magnesiumisitraattia; siinä on ollut se apu omalla kohdallani. Syön magnesiumia 800mg:n tablettia kaksi päivässä (magnesiumsitraatti) enkä syö ollenkaan magnesiumoksidisisältöisiä (koska tämä ei imeydy kovinkaan hyvin) ja kovina salitreenipäivinä käytän tuota Sport spray -suihketta. Se on auttanut palautumisessa ja rauhoittanut mukavasti; imeytyy nopeammin kuin sisäisesti nautittavat.

   Poista
  2. Kiitoksia vastauksestasi. Kyselisin vielä tuon magnesiumsitraatin myyntinimeä. Taitaa olla lääkärin määräämää, kun ei noissa ole kuin max 350mg tuotteita - käsikaupassa siis.

   Poista
  3. Minulla on käytössäni SportLifeNutrition vahva magnesiumsitraatti eikä siihen tarvita lääkärin määräystä (onneksi). Tuotetta myyvät Life-luontaistuotekaupat, Citymarket ja K-supermarket (valikoima vaihtelee myymälöittäin ja kannattaa kysyä, josko kauppias innostuisi hankkimaan valikoimiin). Hinta on muistaakseni siinä 13-15 euron paikkeilla.

   Poista
 2. Olen käyttänyt Joint sprayta pari vuotta. Kärsin nivel ja lihasvaivoista. minulla se on helpottanut huomattavasti. Pari suihkausta kipualueelle riittää. Jatkan edelleen, mieluummin tällä kuin kipulääkkeitä syömällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hyvältä ja etenkin, jos vaivat helpottavat ilman kipulääkkeitä.

   Poista