30 maaliskuuta 2014

Voimaa ruoasta

Elämäntapamuutokseni aikana olen jo muutamaan kertaan vaihdetanut tapaani syödä. Ollaan Marin kanssa monta kertaa puhuttu siitä, että mikä sopii yhdelle ei välttämättä sovi toiselle. Viimeisen puolen vuoden aikana olen alkanut lisäämään ja lisäämän superfoodia mun ruokavaliooni. Olenhan sen tainnut jo kertoakin.

Itsellänihän on ollut jo 2,5 vuotta takana ruokavaliota. Mä olen tuskaillut välistä tuon keskivaralon kanssa ja tuntuu, että vaikka on vedetty minkälaista treeniä, niin se ongelmakohta on ja pysyy. Tosin voi olla, että syy on siinä, että se oli se mun pahin ongelmakohtani. Nyt täytyy kyllä sanoa, että vasta tämän mun viimeisimmän muutoksen kanssa on tuo keskikohta alkanut vihdoinkin "sulamaan". En tiedä, että oliko se tuo mun Detox-kuurini, joka vihdoinkin alkoi "sulattamaan" tätä ongelmakohtaa. Nyt on kuitenkin ihanaa kun on jotain alkanut tapahtumaan. Vaa'allahan mä en käy. Luotan siihen, että vaatteet ja peili sekä valokuvat kertovat totuuden. Vaaka vain saattaisi stressata mua entisestään. Muutenkin olen alkanut enemmän ja enemmän kuulostelemaan itseäni ja sitä, että miltä musta tuntuu. Se on varmaan tällä hetkellä se tärkein juttu. Ei menetetyt kilot, vaan oma tunne.

Vasta kun oivalsin tuon, että kilot eivät ole se mittari aloin mielestäni hyväksymään itsenikin paremmin.

No siis asiaan. Aloin eilen järjestelmään mun superfood-varastoani. Tänä keväänä olen lisäämässä entisestään näitä tuotteita myös muuhunkin kuin smoothieihin ja välipaloihini. Nämä on vieneet mut mennessään. Keittiön pöydälle on alkanut ilmestymään pussukkaa ja pussukkaa. Tuntui, että ne eivät mahdu minnekään. Siitä sitten ajatus lähti. Hankin korivaunun ja sain siihen nyt järjestykseen kaikki. Hankin myös manteleille ja pähkinöille lasipurkkeja, joista niitä on sitten kiva ottaa ruoan joukkoon.Tässähän nämä mun uudet eväät on sulassa sovussa.
Tarkoitus on kyllä käydä tässä kevään myötä keittiön kaapit sillä silmällä, että mikä ei enää kuulu ruokavalioon saa lähteä. Siivousta siis elämässä.


Mukavaa sunnuntaita kaikille.

Itse lähden tänäänkin katsastamaan erästä superfood-tapahtumaa Kalevankadulle, siellä on GreenStreetin tiloissa poistopäivä.
En ole aiemmin tutustunutkaan vielä GreenStreeritin yritykseen ja heidän tuotteisiin. 
On siis aika myös katsastaa heidät.

Maiju

4 kommenttia:

 1. Kuusamon Mansikkatila.lammi kuivatut marjat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä. Toivottavasti eivät ole lisänneet sokeria niihin. Pitää tutustua. Monet kuivatut marjat on pilattu lisäämällä niihin sokeria ;)

   Poista
 2. ei ole ja,tod edullisia :) Hakaniemen torilla itse myyvät:) ym. terveellistä:)

  VastaaPoista