11 heinäkuuta 2014

Garmin Forerunner 15 -juoksukello

Uusi tuttavuus on saapunut talouteeni! Sain vastikään mahdollisuuden testata Garminin Forerunner15 -juoksukelloa ja mieluusti mahdollisuuden käytän.
Olo paketin saapumista odottaessa oli kuin pikkutyttönä, kun lupaa avata joululahjoja odotteli; yhtä kuumeinen ja malttamaton. Hauska huomata, että sitä innostuu valtavasti uusista asioista.

Heti pakettia avatessa ihastuin, sillä kellon väri on juuri sellainen oikean punainen, josta minä tykkään. Juoksukelloja on muitakin värivaihtoehtoja, mutta tämä on just niin mun värinen, että ihan hymyksi pisti. 
Tämä juoksukello on reippaamman kokoinen kuin aikaisemmin testattavana ollut Vivofit aktiivisuusranneke. Suurempi koko ei minua haittaa, sillä kello on kuitenkin hyvin kevyt. 


Punainen on kaunis väri eikä huono vaihtoehto juoksukellon väriksi laisinkaan

Tämä juoksukello on helppokäyttöinen, sykkeen mittaava GPS -juoksukello. Jos näin äkkiä verrataan Vivofit aktiivisuusrannekkeeseen niin tämä on siinä suhteessa seuraava askel monipuolisempiin toiminnallisuuksiin. Seurata ja tallentaa voi aikaa, matkaa, kaloreita, sykettä, sykealuetta, askelia ja aktiivisuutta.
Toimii akulla, jota ei tarvitse ladata kuin joka viides viikko mikäli käytetään vain aktiivisuuden seurantaan. Muutoin kestää n. 8h eli juostessa ja aikaa mitatessa.
Kestää vettä, joka sekin on hyvä juttu ajatellen Suomen vaihtelevia sääolosuhteita. Ja kuten aktiivisuusrannekkeen kohdallakin niin tämänkin tuotteen mittarointeja voi seurata Garmin Connect -yhteisöpalvelussa. Itse olen tykännyt palvelusta ja uskon, että jatkossakin sitä hyödynnän.

Vielä en ole täysin sisäistänyt kaikkia kellon ominaisuuksia, mutta pikaoppaan jo luin, jotta ymmärsin eri painikkeiden merkityksen, osasin ladata akun ja sain kellon ranteeseeni keikkumaan.  


Garmin Forerunner 15 valmiina käyttöön
Kunhan tässä tutuksi tullaan ja pääsen kokeilemaan millainen palvelija kello omassa käytössäni on, niin kuulette meistä lisää tuonnempana!

                                                                Mari

2 kommenttia:

  1. Onks toi nyt se, missä ei tarvi sykevyötä erikseen. Olen niitä laitteita kyttäillyt, että koska tulee ja mitä maksaa. Se sykevyö kun vaan ei ole niin mukava...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei, kyllä tämän mukana on sykevyö, joten ilman sitä ei sykettä saa mitattua. Se on totta, että sykevyö ei ole aina se mukavin väline pukea ylleen. Onneksi tekniikka kehittyy ja laitteet sen mukana huomioiden käyttömukavuuden.

      Poista