01 heinäkuuta 2014

Makumatkailua Leaderin pähkinä- ja proteiinipatukka uutuuksien parissa

Pääsin taas maistelemaan Leaderin uutuustuotteita välipala- ja snacktuotteiden saralla.

Toviksi maisteltavaa!
Leaderin proteiinipatukoiden saralla makuja on jo niin monia, että pää menee ihan pyörälle, mutta silti omia suosikkejani ovat jo aiemminkin hehkuttamani Nutmix ja jogurttipäällysteinen mustaherukka. Oman suosikkimakunsa löytää varmasti jokainen ja se ei selviä muutoin kuin maistelemalla.  
Uutuuksia tällä rintamalla ovat jellytäytteiset, gluteiinittomat Protein So Lo-Carb! -proteiinipatukat, joista jokainen maku on kyllä hyvää, mutta eivät ole toistaiseksi pystyneet päihittämään omia suosikkimakujani. Lämpimänä päivänä jellytäytteinen patukka saattaa tehdä yllätyksen, kun patukan kaivaa vaikka käsilaukustaan syödäkseen (jellytäyte saattaa löytyä proteiinipatukan suojakääreistä sen sijaan, että olisi nätisti suklaakuorrutuksen alla itse patukassa). Parhaimmillaan ovat siis jääkaappikylminä. Positiivista on se, että sokerin määrä on alhainen.
Lisätietoja alla olevan linkin takaa:
Proteiinipatukat

Suklaa-mustikka-vadelma-kaakao

Maistelin myös BareBar -välipalapatukoita, jotka valmistetaan puhtaista, ravitsevista hedelmistä ja marjoista ja ne sopivat kaikille välipalaksi vauvasta vaariin. Hieno asia näissä välipalapatukoissa on se, että ne ovat monelle soveltuvia, koska ovat laktoosittomia, gluteiinittomia, lisäaineettomia eivätkä sisällä eläinperäisiä raaka-aineita. Makuvaihtoehtoja on useita; näissäkin peräti 11 erilaista makua ja mikäli pitää taatelin mausta, näissä se maistuu aika monessa. 
Mainittakoon se, että mikäli välttelee sokeria, näissä patukoissa miinuspuoli on suuri sokerin määrä suhteessa patukan kokoon. Omasta mielestäni nämä ovat semiterveellinen vaihtoehto välipalaksi eivätkä sieltä huonoimmasta päästä ollenkaan.
Lisätietoja näistä löydät alla olevan linkin takaa:
BareBar -välipalapatukat

Taateli-raakasuklaa-kahvi

Tuoteseloste

Leaderiltä on tullut myös uusi pähkinäsarja; Leader Nutz. 
Let's go Nutz! -lause on aika osuva tässä kohdin. Maistelin monia makuvaihtoehtoja ja kertakaikkiaan vaikeata oli päättää mikä olisi ylitse muiden. Erinomaista makumatkailua tuli harrastettua.
Pähkinäsarjassa on 15 erilaista sekoitusta sisältäen ihan naturellit vaihtoehdotkin. Minulle kelpaisivat kaikki! 

Wasabi mantelit, omnom!


Maitosuklaa-cashewpähkinä; katoaa suuhun salakavalasti etkä edes ymmärrä syöväsi pähkinöitä!

Indonesialainen manteli ja ahmit manteleita välittömästi lisää!
Cashew-pähkinät ovat suosikkipähkinöitäni ja kun ne päällystetään suklaalla siitä tulee heti herkkua, jota ei parane syödä kovin usein. Manteleista en ole aiemmin tykännyt juurikaan, mutta indonesialaiset ja wasabipäällysteiset mantelit kuuluvat jatkossa valikoimiini. Vievät kielen mennessään ja minä tykästyin siihen mukavaan tulisuuteen mitä wasabi jättää suuhun.

Mantelit indonesialaisittain, hyvää!
Suklaapäällysteiset cashew-pähkinät
Maustamattomat cashew-pähkinät
Pähkinät vaa'alla eli tuossa punnitaan kummassa kasassa on enemmän syötävää. Ihan vaan siis esimerkkinä montako pähkinää eri muodoissaan tietty grammamäärä sisältää. 

Alla olevan linkin takaa löydät lisätietoja:
Leader Nutz

Erinomainen (melkein jumalallinen) pähkinäsarja Leaderiltä! Tulevat herkkuhetkeni käytän luultavimmin tämän pähkinäsarjan parissa toivoen, että maltti säilyisi. Pähkinät on kyllä hyväksi, mutta liika on liikaa näidenkin kanssa. Nämä koettelevat itsekuria, kun pussin aukaisee!


                                    Mari

2 kommenttia:

  1. BareBarin tuotteet on mun suosikkejani. Niitä on tullut maisteltua aika paljonkin. Sitten manteleista paras mun makuuni on sipuli... kaikkea mä en voi syödä kun osassa on gluteenia. Mikä parasta on Leaderillä se, että ovat hyvin merkinneet nuo allergiatiedot.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on totta, että nuo merkinnät on parantuneet.

      Poista