05 elokuuta 2014

Hoida, huolla ja harjaa ihoasi

Pääsin mukaan Hopottajien Bepancare® emulsiovoide Hopottajat -kampanjaan testaamaan Bepancare® emulsiovoide -tuotetta. Sinänsä otollinen aika, kun elämäntaparemontin tuoksinnassa iho on saanut kovaa kyytiä ja niin sanottuja raskausarpia on ilmestynyt. Omalla kohdallani venymäarvet eivät ole isommin häirinneet, mutta eivät ne mukaviltakaan näytä, kun alkaa tarkemmin katsomaan. Enemmän häiritsee tämä yhtä kokoa liian suuri nahka, joka toki omalla aikataulullaan tulee kiinteytymään (*nauraa tilanteelle*). 

Koko elämäntaparemonttini aikana olen säännöllisen epäsäännöllisesti kuorinut ja kuivaharjannut ihoani kauttaaltaan, mutta erityisesti ongelmakohdista. Säännöllisesti olen kuitenkin joka päivä kosteuttanut ihoani, sillä ihoni janoaa kosteutta. Varsinaista täsmähoitoa en ole arvilleni antanut, mutta nythän tämäkin tulee testattua. 

Pienellä jännityksellä odotan miten tämä testissä oleva voide tulee minua hoitamaan, mutta ainakin näin yhden käyttökerran jälkeen voin sanoa, että voide tuntui miellyttävältä iholla, tuoksui hyvin miedosti ja imeytyi erinomaisesti eikä jättänyt ihoa tahmaiseksi. Voiteen käyttöä on siis miellyttävä jatkaa, kun ensikokemus on positiivinen.

Bepancare® emulsiovoiteen kerrotaan ehkäisevän ja hoitavan erilaisia venymäarpia ihon venyessä esim. nopean painon vaihtelun takia, lihasten kasvun tai kasvupyrähdyksen seurauksena. No kohdallani kaksi jälkimmäistä syytä voidaan hyvin pudottaa pois, mutta ensimmäinen pitää paikkansa. Lisäksi voide sopii erinomaisesti mm. decolte-alueen ja selluliitin hoitoon. Siis alueille, joissa tarvitaan kollageenintuotannon stimuloimista ja ihon vahvistamista. Voide sopii sekä naisille että miehille ja voidaan käyttää koko keholle.

Bepancare® emulsiovoide Hopottajat -kampanja

Tiivistelmä tuoteselosteesta:

Bepancare® emulsiovoide
  • sopii erinomaisesti koko keholle
  • kevyt koostumus on helppo ja nopea levittää
  • imeytyy nopeasti, eikä jätä ihoa tahmean tuntuiseksi
  • mieto tuoksu on käytössä miellyttävä
  • hypoallergeeninen ja dermatologisesti testattu
  • ei sisällä säilöntäaineita, parabeeneja tai väriaineita
Miten Bepancare® emulsiovoide vaikuttaa?
  • Centella Asiatica -uute stimuloi kollageenin tuotantoa ja vahvistaa venynyttä ihoa – auttaa ehkäisemään raskausarpien muodostumista ja vähentämään jo muodostuneita arpijuovia.
  • Dekspantenoli ja glyseroli ravitsevat ja kosteuttavat ihoa sekä edistävät ihon toipumista – ihosta tulee pehmeä, joustava ja kimmoisa.
  • Oliiviöljy ja ihon omat lipidit vahvistavat ihon suojakerrosta.

Bepancare® emulsiovoide sisältää trooppisesta kasvista, Centella asiaticasta, saatua uutetta, jonka tiedetään stimuloivan kollageenituotantoa ja vahvistavan ihoa. Voide ravitsee ja kosteuttaa ihoa tehden siitä pehmeän, joustavan ja kimmoisan. Parhaan tuloksen saat rasvaamalla ihosi aamuin illoin.

Bepancare® emulsiovoide
Bepancare® emulsiovoidetta on saatavissa apteekeista kautta maan verkkoapteekkeja myöden ja hinta on n. 22,90 euroa.

Linkki, jonka takaa löydät lisätietoja:
bit.ly/bepancare-hopottajat
Aihetunnisteet: #bepanacarevoide #hopottajat

Itselläni on nyt tiedossa ihon huoltoa ja voiteen testausta tuloksia tarkkaillen ja raportoiden, mutta ihostaan on hyvä huolehtia aina. Siihen säännöllisyyteen minäkin pyrin, mutta vielä tuo hieman ontuu. Olen kuitenkin sitä mieltä, että tähän asti tehdyt kuorinnat, kuivaharjaukset ja kosteutukset ovat varmasti tyhjää parempi.
Tämän voiteen testauksesta ja tuloksista kuulette varmasti myöhemmin. 


                                                          Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti